Пісне вівсяне печиво![]() Час приготування: 1 ч. 0 хв Пісне вівсяне печиво - смачна домашня випічка, актуальна для дотримують пост. Готується пісне вівсяне печиво дуже просто і з доступних інгредієнтів, виходить - краще, ніж покупне. Опис приготування: Як приготувати пісне вівсяне печиво: 1. Розігріваємо суху сковороду, обсмажуємо на ній вівсяні пластівці протягом 2 хвилин. Половину обсмажених пластівців подрібнюємо до консистенції борошно. 2. Змішуємо масло, цукор, мед, корицю, імбир, розпушувач, воду, обсмажені пластівці і борошно з пластівців. Перемішуємо, залишаємо на 15-20 хвилин. 3. З отримав тесту формуємо печиво, викладаємо на встелений пергаментним папером деко. Ставимо в духовку, розігріту до 180 градусів, і печемо 25 хвилин. Ось і все - пісне вівсяне печиво готове. Дуже простий рецепт, чи не так? :) А печиво виходить відмінне - повірте, неодноразово перевіряла особисто! Призначення: Для дітей Основний інгредієнт: Крупи/Вівсянка Блюдо: Випічка/Печиво Дієта: Пісні страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 На цій сторінці представлений простий, але в теж час дуже смачний рецепт. Пісне вівсяне печиво -досить відоме блюдо серед любителів добре поїсти. Однак якщо ви хочете знати, як приготувати його в домашніх умовах, наберіться терпіння і виконуйте наших рекомендацій. Щоб прискорити і полегшити приготування цього кулінарного виробу, радимо вам дотримуватися наступних правил. Перед початком роботи, обов'язково вивчіть список необхідних продуктів - якщо чогось не вистачає, придбайте це в магазині. Крім того, класичний склад інгредієнтів може змінюватися на ваш розсуд і смак. Далі прочитайте рецепт приготування повністю і почніть виконувати кожен крок по порядку, не забуваючи дивитися на фото, яке допомагає краще зрозуміти, як зробити ту чи іншу дію. Провівши експеримент і з'ясувавши, як готується Пісне вівсяне печиво будинку, ви можете сміливо висловлювати свої враження та поради в розділі коментарів. Таке чудове хобі як кулінарія привнесе яскравих відчуттів у ваше життя і допоможе прикрасити ваш домашній затишок. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 102