Кабачкова ікра в духовціЧас приготування: 2 ч. 0 хв Рекомендую вам рецепт кабачкової ікри в духовці. Готується вона легко і виходить особливо смачною. Ніколи не пробували робити кабачкову ікру в духовці? Спробуйте за моїм рецептом! Опис приготування: Готувати в духовці - одне задоволення! І корисно і не клопітно! Закинув блюдо, і можеш займатися іншими домашніми справами. Отже, розповідаю, як приготувати кабачкову ікру в духовці: 1. По-перше, підготуємо овочі. Почистіть їх від шкірки, у випадку з цибулею і часником - лушпиння, і наріжте кубиками. З кабачків вичистіть насіння. 2. Складіть овочі в форму для випікання, посоліть, поперчіть, додайте базилік і соняшникову олію. (Якщо є бажання, можете ще додати свіжу зелень). 3. Розжарити духовку до 180 градусів. 4. Випікайте овочі 1 годину. Періодично помішуючи, щоб вони зверху не підгорає. 5. Овочі повинні стати м'якими. 6. Готові м'які овочі пропустіть через м'ясорубку або подрібніть в блендері. Якщо ви хочете заготовити кабачкову ікру в духовці на зиму, то приготуйте стерилізовані банки і додайте в них оцет (1 столову або чайну ложку, залежно від розміру банки), ще гарячу, тільки подрібнену, розкладіть ікру по банках і закатати. Укутайте в ковдру, нехай самі остигають. Бажаю вам приємного апетиту! Основний інгредієнт: Овочі/Кабачок Блюдо: Заготовки Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-7 Спробуйте приготувати Кабачкова ікра в духовці в домашніх умовах. Покрокові фото допоможуть вам зрозуміти, як зробити блюдо правильно, смачно і гранично просто. Класичний рецепт Кабачкова ікра в духовці можна розбавити або замінити своїми улюбленими інгредієнтами - створити свій оригінальний кулінарний шедевр. Готуйте вдома і радуйте своїх близьких та друзів! |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 183