Ікра кабачкова з часникомЧас приготування: 1 ч. 0 хв Ікра кабачкова може бути і гострою, якщо додати в неї часничок. Я розповім вам, як зробити ікру кабачкову з часником в домашніх умовах пікантною - любителі гостренького оцінять! Опис приготування: Без зайвих слів - даю рецепт ікри кабачкової з часником, заготовити яку досить просто: 1. Почистіть всі овочі. Лук наріжте півкільцями, моркву натріть на крупній тертці, кабачки очистіть від шкірки і наріжте невеликими кубиками. 2. Нагрійте сковороду, обсмажити кабачки до тих пір, поки вони не стануть м'якими. Викладіть їх в миску. 3. У тій же сковороді обсмажте цибулю і моркву. Цибуля повинен стати золотистим. 4. Остудіть всі овочі. Потім пропустіть їх через м'ясорубку або подрібніть в блендері. 5. Потім викладіть отриману масу в каструлю і варіть на слабкому вогні 50 хвилин. За десять хвилин до готовності овочевої маси додайте до неї томатну пасту, цукор, сіль, подрібнений часник, дрібно посічену зелень і оцет. Згасите ще 10 хвилин. 6. Якщо ви вирішили заготовити ікру кабачкову з часником на зиму, закатати її в банки, банки складіть під теплою ковдрою. І нехай вони поступово остигають там. Якщо ви хочете відразу ж подати її до столу, викладіть в миску, накрийте кришкою і дайте охолонути. Вона добре піде, як гарнір або як закуска. Також можете намазати її на хліб або тости. Ваші близькі залишаться задоволені! Смачного! Основний інгредієнт: Овочі/Кабачок Блюдо: Заготовки Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-7 Вдивіться в цей нескладний, але в той же час оригінальний рецепт. Laquo; Ікра кабачкова з часником - Улюблена страва для багатьох людей. Як приготувати Ікра кабачкова з часником у себе на домашній кухні вам підкаже доскональне опис кожної дії з додаванням фото. Рецепт приготування цієї страви містить в собі класичний склад інгредієнтів, але ви можете, як готувати за цим списком, так і робити свої корективи на власний смак. Приготування їжі - захоплююче заняття, але щоб не нашкодити своєму здоров'ю і не набрати зайву вагу спробуйте щоразу підраховувати калорійність кожного харчового продукту. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 212