Кабачкова ікра без оцтуЧас приготування: 2 ч. 0 хв Як приготувати кабачкову ікру без оцту на зиму? Ділюся практичним радою. Рецепт такої ікри досить простий. Незважаючи на відсутність оцту, банки з ікрою вибухати не будуть! Опис приготування: Відразу почну з ради. Якщо у вас кабачки молоді, можна сказати, молочні, то можете не очищати їх від насіння. В іншому рецепт кабачкової ікри без оцту виглядає так: 1. Овочі помийте, зніміть шкірку з помідорів (для цього опустіть їх в окріп на хвилину, тоді шкірка легко зійде). Болгарський перець почистіть від насіння, виріжте серединку. 2. Кабачки наріжте кубиками, моркву потріть на крупній тертці, а цибулю наріжте великими шматочками. 3. У казан, або в каструлю з товстим дном, влийте масло, розігрійте і висипте цибулю. 4. Поки цибуля смажиться до золотистого кольору, розріжте помідори (виріжте попку), розріжте болгарський перець і пропустіть їх через м'ясорубку. 5. Миску з болгарським перцем і помідорами відставте убік. 6. У готовий цибулю додаємо моркву. Гасіть, поки морква не стане м'якою (близько 15 хвилин). 7. До моркви і цибулі виливаємо прокручені помідори і болгарський перець. Варіть отриману масу до тих пір, поки не закипить (близько 10 хвилин). 8. Додаємо кабачки і томатний соус. Гарненько перемішайте. 9. Гасіть кабачкову ікру до готовності кабачків. Поки вони не стануть м'якими (приблизно 1,5 години). 10. Не вимикаючи плиту під каструлею, поруч стерилізуємо банки. Простерилізували одну - накладіть в неї кабачкову ікру і закатати. Слідом інша банку. Як бачите, кабачкова ікра без оцту проста в приготуванні. І відмінна заготовка на зиму! Ви зможете насолоджуватися вітамінами овочів навіть в найхолоднішу пору! Основний інгредієнт: Овочі/Кабачок Блюдо: Заготовки Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-7 Вдивіться в цей простий, але в теж час унікальний рецепт. Кабачкова ікра без оцту - улюблене блюдо для багатьох людей. Як приготувати Кабачкова ікра без оцту в домашніх умовах вам підкаже доскональне опис кожної дії з додаванням фото. Рецепт приготування цього кулінарного шедевра містить в собі класичний склад інгредієнтів, але ви можете, як готувати з даного списку, так і робити свої корективи на власний смак. Приготування їжі - цікаве заняття, але щоб не нашкодити своєму здоров'ю і не набрати зайві кілограми постарайтеся щоразу підраховувати калорійність кожного продукту. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 603