Кабачкова ікраЧас приготування: 40 хв Простий рецепт приготування кабачкової ікри. Готуйте до святкового столу і запасайтеся на зиму. Основний інгредієнт: Овочі/Кабачок Блюдо: Заготовки/Закуски Географія кухні: Російська кухня Дієта: Пісні страви/Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Кабачкова ікра Підготувати всі інгредієнти. Очистити кабачок від шкірки. Нарізати кабачок невеликими кубиками. Гасити в сковороді приблизно 15 хвилин. Інші овочі нарізати дрібно і тушкувати окремо від кабачків. Додати зелень, томатну пасту і спеції. Об'єднати кабачки з іншими овочами. Продовжувати готувати ще хвилин 10. Перекласти овочі в блендер або комбайн, подрібнити. Так само можна використовувати м'ясорубку. Просто пропустіть через неї овочі кілька разів. Покласти ікру в каструлю і згасити ще приблизно 5 хвилин. Потім розподілити кабачкову ікру по стерильним банкам і закатати про запас. У вас напевно відмінний смак, якщо ви знаходитесь на цій сторінці. Кабачкова ікра - страва, що володіє вишуканими і неповторними якостями. Перед нами простий рецепт приготування цього кулінарного виробу, прикрашений фото кожного окремого кроку. Прочитавши, як приготувати Кабачкова ікра в домашніх умовах, сміливо приступайте до справи. Щоб приготування пройшло швидко і легко, дотримуйтеся порад і рекомендацій, зазначених автором. Якщо і у вас вийшло зробити Кабачкова ікра смачно і просто, поділіться своїми враженнями в розділі коментарів і оцініть рецепт по достоїнству. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 124