Мариновані гливиЧас приготування: 1 дн. 1 ч. 0 хв Гливи відносяться до розряду тих грибів, які можна їсти вже на наступну добу, після того як їх замаринували. Я пропоную вам дуже легкий і головне смачний рецепт їх маринування. Опис приготування: Глива просто чудовий у всіх відносинах гриб, не тільки завдяки його здатності швидко маринуватися, але і в силу своїх корисних властивостей. Як виявилося ці грибочки можна вирощувати навіть у домашніх умовах при бажанні. Але зараз не про це. Тут я хотіла б розповісти вам, як приготувати мариновані гливи дуже швидко і смачно так, щоб вже завтра ви могли пригощати грибочками гостей. Це один з найулюбленіших рецептів мого чоловіка, так як гриби - це все-таки чоловіча справа. Отже, нижче я пропоную докладний рецепт маринованих глив з фото. Основний інгредієнт: Гриби/Гливи Блюдо: Заготовки/Маринування Інгредієнти:
Кількість порцій: 7-8 Як приготувати Мариновані гливи Насамперед гриби слід ретельно промити і очистити від сміття. Потім ми відокремлюємо ніжку від капелюшки, якщо є дуже великі капелюшки або довгі ніжки, то розрізаємо їх навпіл. Перекладаємо гриби в глибоку каструлю і заливаємо водою. Ламаємо кріп і додаємо його разом з гвоздикою і перцем до грибів. Ставимо каструлю на вогонь і, як тільки вода закипить, нам необхідно додати в неї сіль і цукор. Коли вода знову закипить, ми вливаємо в каструлю 2-3 ложки винного оцту. Варимо гливи на повільному вогні протягом півгодини, цього буде цілком достатньо. Не забувайте в процесі приготування іноді пробувати маринад, бо в кінцевому підсумку він повинен вийти трохи пересоленим. Коли час вийде, ми знімаємо каструлю з вогню і даємо нашим грибам охолонути. Остигнули гливи розкладаємо по банках (повинно вийти приблизно 2 літрові банки), поверх укладаємо кріп і прянощі і заливаємо маринадом. Просто закриваємо банки кришками і ставимо в холодильник. Ви можете їсти мариновані гливи вже завтра, а можете відкласти на потім, оскільки в такому вигляді вони можуть зберігатися близько місяця. Погодьтеся, покроковий рецепт з фото - це до геніальності простий спосіб дізнатися, як приготувати Мариновані гливи в домашніх умовах. Приготування не забере у вас багато часу, а самостійно зроблене блюдо принесе радість не тільки вам, але і вашим близьким. На нашому сайті викладено класичний рецепт приготування, проте ніщо не заважає вам на свій розсуд доповнити склад продуктів своїми коханими і зробити ще більш смачний домашній Мариновані гливи. Кулінарія - улюблене заняття мільйонів людей, але не варто забувати, що зайві калорії можуть зіпсувати фігуру! |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 296