Гливи, мариновані на закускуЧас приготування: 1 ч. 0 хв Важко придумати більш відповідну закуску для міцних напоїв, ніж грибочки, особливо якщо вони мариновані. І зараз я розповім вам, як швидко і просто приготувати соковиті і ароматні гливи. Опис приготування: Яка найприголомшливіша закуска на всі випадки життя, яка зробить будь-яке застілля яскравіше і праздничней? Ну, звичайно ж, це грибочки, причому не прості, а саме мариновані, ну або на худий кінець солоні. А якщо цього року зробити заготовки їх них вам не вдалося, не зневіряйтеся, адже я з постачанням розповім вам, як приготувати гливи, мариновані на закуску. Ці чудові грибочки останнім часом продаються цілий рік в магазинах, але на відміну від печериць, у глив більш яскравий грибний смак, тому вони ідеально підходять для маринування. Так що якщо у вас намічається в найближчі дні застілля, то просто приготуйте гливи, мариновані на закуску, в домашніх умовах, і вже через пару днів ці грибочки можна сміливо їсти. Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: Гриби/Гливи Блюдо: Заготовки/Маринування Інгредієнти:
Кількість порцій: 1 Як приготувати Гливи, мариновані на закуску Грибочки очищаємо від сміття і ретельно промиваємо, нарізаємо гливи на невеликі шматочки. Готуємо всі необхідні спеції, відміряємо сіль і цукор, чистимо часник і нарізаємо його на пластинки. У каструлю наливаємо воду, ставимо її на вогонь і доводимо до кипіння, потім викладаємо у воду спеції і часник, вливаємо оцет, насипаємо цукор і сіль. У киплячий маринад викладаємо гливи і варимо їх протягом 5 хвилин. Потім знімаємо каструлю з вогню і вливаємо в неї рослинне масло. Залишаємо гриби в маринаді до повного охолодження. Остигнули гливи розкладаємо в чисті баночки, заливаємо маринадом і ставимо на зберігання в холодильник. Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете спробувати зробити його будинку. А краще зрозуміти, як готується Гливи, мариновані на закуску, вам покаже конкретний опис кожної дії з фото. Це прекрасне блюдо, яке полюбили мільйони людей. Його приготування досить просте і недороге. Рецепт приготування, представлений на нашому сайті - класичний. Але, мабуть, ви з легкістю зможете внести до складу інгредієнтів свої особисті переваги. Гливи, мариновані на закуску - смачний і простий спосіб порадувати ваших близьких і внести свято у ваш домашній затишок. Не забудьте порахувати калорійність отриманого кулінарного виробу, щоб не нашкодити здоров'ю і не набрати вагу. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 150