Солоні огірки хрусткіЧас приготування: 6 днів. 6 ч. 0 хв Солоні огірки хрусткі я готую довго, але вся метушня виправдовується, коли гості хвалять твої огірочки і не можуть нахвалитися. Я розповім вам секрети моїх солоних огірків - хрустких і дуже смачних! Опис приготування: Солоні огірки виходять хрусткі, тому що ви заливаєте їх остиглим розсолом. Якщо в банку з'явиться біла каламутність, то просто встяхніте банку, це утворилася молочна кислота. Якщо ви заллєте огірки за цим рецептом гарячим розсолом, то отримаєте також смачні солоні огірки, тільки бродити вони будуть 7-10 днів. Звичайно, важливо не пропустити момент завершення ферментації. Його потрібно визначити по запаху. Робіть спочатку малі дози, щоб не зіпсувати багато огірків. Коли у вас з'явиться досвід, то ви безпомилково визначите готовність солоних огірків хрустких і чудово смачних. Рецепт простий, але потрібен навик. Успіхів! ;) Блюдо: Заготовки/Соління Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 20 Як приготувати Солоні огірки хрусткі Огірки замочити в холодній воді на 5 годин. Банки пастеризувати у воді або духовці. На дно банки укласти зелень, спеції, потім щільно до середини огірки. Потім ще один шар зелені і знову огірки. Зверху залишити місце ще для одного шару зелені. Приготувати розсіл з води і солі і залити холодним розсолом огірки. Закрити щільно марлею і витримати 5-7 днів при 18 градусах. У готових огірків піде приємний аромат. Злити розсіл, прокип'ятити, процідити, якщо потрібно ще додати розсолу. Розлити по банках і закатати. Якщо вам сподобався цей рецепт, і ви хочете знати, як приготувати Солоні огірки хрусткі в домашніх умовах, дотримуйтесь усім вищевикладеним рекомендаціям. Фото кожного кроку допомагає побачити, як зробити ту чи іншу дію. Солоні огірки хрусткі - простий спосіб для того, щоб не лише порадувати своїх близьких, але і здивувати їх. Сподіваємося, приготування не відняло у вас багато сил, і ви з задоволенням поділіться своїм враженням з іншими користувачами нашого сайту в розділі коментарів. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 289