Баклажани по-вірменськи на зимуЧас приготування: 3 днів. 23 ч. 0 хв Ідеальна закуска на святковий стіл - це баклажани по-вірменськи. Готуються швидко, зберігаються довго, з'їдаються із задоволенням. Мають приємний остренький смак і неперевершений аромат. Опис приготування: Представляю вам простий рецепт приготування баклажан по-вірменськи на зиму. Після того як блюдо настоїться, можна його законсервувати на зиму, а можна з'їсти =) Баклажанна закуска користується особливою популярністю на святах, а точніше на святкових столах. Виходить ідеальна закуска під спиртне. Удачі! Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: Овочі/Баклажан Блюдо: Заготовки/Консервація Географія кухні: Республіки СРСР/Вірменська Інгредієнти:
Кількість порцій: 10 Як приготувати Баклажани по-вірменськи на зиму Баклажани промийте, просушіть і змастіть рослинною олією. Запікайте в духовці, близько 30 хвилин. Перець, зелень і часник дрібно наріжте. Помістіть все в глибоку тарілку і заправте оцтом і спеціями, перемішайте. Баклажани розріжте, злегка приминаючи м'якоть. Нафаршируйте баклажани приготовленої начинкою. Зверху залийте рослинним маслом і залиште на 5-6 днів настоюватися. По закінченню терміну, баклажани можна зберігати в стерилізованих банках, на зиму ... ... А можна з'їсти вже, смачного! Напевно Ви не просто так забрели на цю web сторінку. Ви хотіли б знати, як приготувати Баклажани по-вірменськи на зиму raquo ;. Простий рецепт приготування цієї страви, проте класичні складові зазначених продуктів завжди можна підмінити під власний смак. Це всіма улюблене блюдо, і його приготування принесе домашній затишок і тепло у ваші домівки. Зрозуміти, як приготувати Баклажани по-вірменськи на зиму на домашній кхне, Вам допоможе докладний опис кожної дії з фото. Якщо вам сподобався цей рецепт, поставте йому свою оцінку і напишіть ваш коментар для автора. Прийміть на замітку, що потрібно вважати калорійність кожного виготовленого страви, і тоді кулінарія стане не просто способом смачно поїсти, але і допоможе дбати про ваше здоров'я і фігуру. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 156