Солоні гливи гарячий спосібЧас приготування: 40 хв Смакота-то яка ці гливи! А ви пробували? Ну що ж, дуже рекомендую приготувати мариновані гливи гарячим способом. Гриби виходять чудовими за смаком і добре зберігаються. Опис приготування: Уявляю простий рецепт приготування солоних глив гарячим способом. Приготування абсолютно просте та забере у вас мінімум часу. Головне, підготуйте стерильні баночки і кришки для зберігання грибочків. А вже готову консервацію зберігайте в сухому і прохолодному місці. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Гриби/Гливи Блюдо: Заготовки/Маринування Інгредієнти:
Кількість порцій: 2-3 Як приготувати Солоні гливи гарячий спосіб Для початку готуємо розсіл з води, спецій і солі. Наприкінці варіння додаємо оцет. У грибів обрізаємо ніжки, а капелюшки проварюємо 5-10 хвилин. Кладемо проварені капелюшки в підготовлені стерилізовані баночки. Заливаємо гарячим розсолом і закриваємо кришками. Баночки перевертаємо до повного охолодження. Смачного! Якщо вам сподобався цей рецепт, і ви хочете знати, як приготувати Солоні гливи гарячий спосіб в домашніх умовах, дотримуйтесь усім вищевикладеним рекомендаціям. Фото кожного кроку допомагає побачити, як зробити ту чи іншу дію. Солоні гливи гарячий спосіб - простий спосіб для того, щоб не лише порадувати своїх близьких, але і здивувати їх. Сподіваємося, приготування не відняло у вас багато сил, і ви з задоволенням поділіться своїм враженням з іншими користувачами нашого сайту в розділі коментарів. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 116