Варення зі смородини, перетерте з цукромЧас приготування: 1 ч. 0 хв Це не тільки найпростіший, але і корисний спосіб заготовити ароматну смородину. Взимку таке смачне ласощі буде радувати вас своїм приголомшливим смаком і допоможе впоратися з симптомами застуди. Опис приготування: Коли влітку настає пора заготовок, то крім звичайного варення з різних ягід і фруктів я роблю ось таке варення зі смородини, перетерте з цукром в домашніх умовах. Справа в тому, що у такого ласощі є одна особливість: його не потрібно варити, а значить, в цьому варення зберігаються всі природні корисні властивості смородини. Повірте, це смакота в зимовий час стане просто незамінною, адже вона не тільки допоможе впоратися з застудою, але і зміцнить ваш імунітет. Так що обов'язково скористайтеся цим простим рецептом варення зі смородини, перетертої з цукром, і ви побачите, наскільки воно приголомшливе. Призначення: На сніданок/На обід/На вечерю/Для дітей/На полуденок/На десерт Основний інгредієнт: Ягоди/Cмородіна Блюдо: Заготовки/Варення Інгредієнти:
Кількість порцій: 2 Як приготувати Варення зі смородини, перетерте з цукром Для такого варення я зазвичай беру асорті, але взагалі підійде будь смородина. Отже, перебираємо ягоди і ретельно їх промиваємо, потім відкидаємо на друшляк і даємо стекти рідини. Тепер викладаємо частину сухих ягід в блендер і всипаємо цукровий пісок. І гарненько все подрібнюємо, в результаті у нас виходить однорідна повітряна маса. Перетерту ягоду перекладаємо в стерилізовану баночку, а в блендер насипаємо нову порцію смородини з цукром і знову все перемелює. Коли баночка буде повністю наповнена, робимо на варення цукрову шапку і закриваємо банку. Таке варення зберігається досить довго, так що в будь-який час у вас під рукою буде смачне і корисне ласощі, зроблене своїми руками. Смачного! Якщо хочете спробувати який смачний цей кулінарний шедевр, дотримуйтесь покроковому опису з фото і дізнаєтеся, як приготувати Варення зі смородини, перетерте з цукром. Як бачите, рецепт приготування досить простий і ви з легкістю зробите це неповторне блюдо в домашніх умовах. Класичний склад продуктів завжди можна коригувати під себе. Після втілення представленої ідеї, обов'язково поділіться своїм відкликанням з автором і оцініть даний рецепт! Варення зі смородини, перетерте з цукром - унікальний спосіб внести домашній затишок у вашу повсякденне життя. Порадуйте своїх близьких і доведіть, що для вас кулінарія - одне з найулюбленіших занять! |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 190