Мариновані опеньки без цукруЧас приготування: 2 ч. 0 хв Оскільки вже саме з'явилися перші опеньки, потрібно поспішити заготовити їх на зиму, я можу запропонувати вам для цього свій простий рецепт маринованих опеньків без цукру, повірте, це відмінна закуска. Опис приготування: У нашій родині гриби люблять як збирати, так і їсти, тому в погребі у нас завжди стоїть пару баночок заготовок їх них. Іноді я пробую щось новеньке і готую опеньки якимось незвичайним способом, але все ж найчастіше використовую класичний рецепт маринованих опеньків без цукру. На мій погляд, тут ідеальне поєднання інгредієнтів, тому гриби завжди виходять смачними і коштують відмінно. А оскільки грибний сезон в самому розпалі, я вирішила поділитися з вами своїм рецептом приготування маринованих опеньків без цукру. Спробуйте приготувати грибочки таким способом, а якщо вам сподобається, розкажіть про це рецепті друзям. Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: Гриби/Опеньки Блюдо: Заготовки/Маринування Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Мариновані опеньки без цукру Отже, перебираємо опеньки, ретельно промиваємо і викладаємо їх в каструлю. Заливаємо гриби приблизно літром води і ставимо каструлю на повільний вогонь. Як тільки рідина закипить, відкидаємо опеньки на друшляк, потім промиваємо їх, знову викладаємо каструлю і заливаємо літром воду, варимо їх ще раз. З 9 літрів свіжих грибів після варіння ми отримуємо десь літра 3. Тепер втретє викладаємо опеньки в каструлю, додаємо сіль, кріп і чорний перець горошком. Заливаємо все літром води, перемішуємо і доводимо масу до кипіння, потім робимо вогонь менше і вливаємо оцет, знову все перемішуємо. Викладаємо гарячі гриби в стерилізовані баночки до плічок і виставляємо їх у каструлю для стерилізації. Прикриваємо банки кришками і стерилізуємо їх протягом 40 хвилин, після чого закочує, перевертаємо дном вгору і залишаємо остигати. Погодьтеся, це приголомшливий рецепт! Такий простий і такий смачний! Мариновані опеньки без цукру - вдале блюдо для будь-якого приводу. Його приготування не займе багато часу. Розгляньте фото, на яких відображені порядок дій та необхідні продукти. Також вивчіть склад і кількість потрібних інгредієнтів. Тепер ви можете запам'ятати, як приготувати Мариновані опеньки без цукру в домашніх умовах. Так готується класичний варіант кулінарного виробу, але ви маєте право вносити свої доробки та задумки. Якщо ви придумали інший рецепт приготування - обов'язково поділіться нею з користувачами нашого сайту. Все більше і більше людей об'єднує кулінарія, але не варто нехтувати своїм здоров'ям і фігурою. Важливо враховувати калорійність їжі, що вживається, підраховуючи калорії кожного окремого продукту. Вчіться мистецтву смачно і здорово харчуватися! |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 160