Перець з квасолею на зимуЧас приготування: 4 год. 0 хв Пропоную вам рецепт приготування перцю з квасолею на зиму. У підсумку виходить дуже смачний салат, трохи гострий і пікантний. Опис приготування: Отже, як приготувати перець з квасолею на зиму? Для цього нам знадобиться велика каструля, в якій ми будемо варити салат. Нарізаємо овочі, додаємо спеції, варимо - все просто. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Огірок Блюдо: Заготовки/Соління Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-6 Як приготувати Перець з квасолею на зиму В першу чергу залишаємо квасоля у воді на 12-13 годин. Після нарізаємо помідори, натираємо морква, нарізаємо солодкий перець, а цибулю нарізаємо півкільцями. Всі складаємо в одну миску. Закидаємо все у велику каструлю. Додаємо перець, сіль, масло, оцет і цукор. Все перемішуємо і варимо на повільному вогні протягом 2 годин після закипання. Періодично помішувати, щоб не пригоріло. По готовності виливаємо все в стерилізовані банки. Закочуємо їх, перевертаємо і залишаємо остигати. Напевно ви не просто так забрели на цю сторінку. Ви хочете знати, як приготувати Перець з квасолею на зиму. Це простий рецепт приготування цієї страви, проте класичний складу зазначених продуктів завжди можна змінити за власним бажанням. Ця страва всіма улюблене, і його приготування принесе домашній затишок і тепло у ваші домівки. Зрозуміти, як зробити Перець з квасолею на зиму в домашніх умовах, вам допоможе більш ніж докладний опис кожної дії з фото. Якщо вам сподобався рецепт, поставте йому оцінку і напишіть ваш відгук для автора. Візьміть на замітку, що необхідно вважати калорійність кожного виготовленого продукту, і тоді кулінарія стане не просто способом смачно поїсти, але і допоможе піклуватися про вашу фігуру і здоров'я. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 330