Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Короп запечений в рукаві
Морозиво з ожиною
Дієтичне тісто для пельменів
Ожина з цукром на зиму
Сосиски в тісті на сковороді
Шматочки кабачків в клярі
Запечені кабачки в духовці
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Салати » Баклажани з квасолею на зиму

Баклажани з квасолею на зиму

Баклажани з квасолею на зиму
Час приготування: 2 ч. 0 хв
З баклажанів з квасолею виходить відмінний салатик, який в зимовий час можна подавати як на святковий стіл, так і як доповнення до повсякденного меню.

Опис приготування:
Заготовки - це справа вкрай корисне, влітку витрачаєш час і сили на те, щоб закатати всілякі овочі та фрукти, зате потім всю зиму можеш насолоджуватися смачними стравами. І сьогодні я хочу розповісти вам про своє улюблене рецепті приготування баклажанів з квасолею на зиму, які завжди стоять на поличці в нашій коморі. Повірте, такий варіант набагато смачніше, ніж звичайні баклажани, адже з додаванням квасолі цей салат стає досить ситним і насиченим, так що його можна використовувати як самостійну страву. А ще ви сміливо можете пригощати друзів такий заготівлею, адже на святковому столі вона стане відмінною закускою, що нагадує про літо. Так що якщо ви хочете дізнатися, як зробити баклажани з квасолею на зиму, то я розповім вам про це з превеликим задоволенням.

Призначення: На сніданок/На обід/На вечерю/На святковий стіл

Основний інгредієнт:
Овочі/Баклажан
Блюдо: Заготовки

Інгредієнти:
  • Баклажани - 1,5 Кілограма
  • Помідори - 1,5 Кілограма
  • Перець болгарський - 0,5 Кілограма
  • Цибуля ріпчаста - 0,5 Кілограма
  • Квасоля - 300 Грам
  • Оцет 9% - 3 Ст. ложки
  • Олія - ??150 мілілітрів
  • Цукор - 3 Ст. ложки
  • Сіль - 1 Ст. ложка

Кількість порцій: 7

Як приготувати Баклажани з квасолею на зиму
Баклажани з квасолею на зиму Так як ми будемо додавати в закачування квасоля, то її необхідно попередньо замочити на ніч у холодній воді і вже вранці відварити до повної готовності (20-25 хвилин). Баклажани з квасолею на зиму Помідори бланшируємо і видаляємо з них шкірку, потім перекручуємо через м'ясорубку. Баклажани з квасолею на зиму Томатне пюре перекладаємо в каструлю і ставимо на вогонь варитися. Баклажани з квасолею на зиму Тим часом чистимо болгарський перець і нарізаємо його соломкою. Баклажани з квасолею на зиму Баклажани так само ріжемо брусками. Баклажани з квасолею на зиму Ріпчасту цибулю нарізаємо півкільцями. Баклажани з квасолею на зиму Викладаємо нарізані овочі в каструлю з томатами, перемішуємо все і тушкуємо протягом півгодини. Баклажани з квасолею на зиму Через 30 хвилин додаємо квасоля, цукор, сіль, рослинне масло, варимо всі 10 хвилин, потім вливаємо оцет. Баклажани з квасолею на зиму Далі розкладаємо салат по стерилізованих банках і закочує. Ставимо дном вгору, вкутуємо банки в ковдру і залишаємо до повного охолодження, потім переносимо в прохолодне місце.

Вдивіться в цей простий, але в теж час унікальний рецепт. Баклажани з квасолею на зиму - улюблене блюдо для багатьох людей.

Як приготувати Баклажани з квасолею на зиму в домашніх умовах вам підкаже доскональне опис кожної дії з додаванням фото. Рецепт приготування цього кулінарного шедевра містить в собі класичний склад інгредієнтів, але ви можете, як готувати з даного списку, так і робити свої корективи на власний смак. Приготування їжі - цікаве заняття, але щоб не нашкодити своєму здоров'ю і не набрати зайві кілограми постарайтеся щоразу підраховувати калорійність кожного продукту.
Категорія: Салати Переглядів: 854   
Схожі рецепти страв з фото:
Баклажани в томаті на зиму
Баклажани на зиму &Тещин язик&
Баклажани на зиму без стерилізації
Перець з квасолею на зиму
Баклажани з овочами на зиму
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.