Хрін з буряком на зимуЧас приготування: 7 ч. 0 хв Російська душа завжди вимагає яскравих вражень і гостроти смаку, тому хрін у нас - це не тільки незмінне доповнення до всіляких страв, а й отличнейшая закуска для святкового столу. Опис приготування: Уже й не знаю, чи варто говорити про всі переваги цього простого рецепту хрону з буряком на зиму, адже будь-який російський людина знає, наскільки ця приправа може поліпшити смак різних страв. І м'ясо, риба, і, звичайно ж, холодець стане яскравішим і пікантні з таким хріном, та куди б ви його не додали, блюдо він точно не зіпсує. А яка це чудова закуска, словами не описати, напевно, тому без такого хрена не обходиться у нас жодне застілля. Так що, дорогі мої любителі всього гострого і пекучого, тепер вам залишається тільки дізнатися, як приготувати хрін з буряком на зиму і приступити до справи, щоб у вас під рукою завжди була баночка ароматного хрону. Призначення: На сніданок/На обід/На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: Овочі/Хрін Блюдо: Заготовки Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 1-2 Як приготувати Хрін з буряком на зиму Отже, свіжі корені хрону очищаємо і ретельно промиваємо. Потім нарізаємо їх на невеликі шматочки довжиною в 4-5 см. Заливаємо нарізаний хрін крижаною водою і залишаємо в холодильнику на 5-6 годин. З плином часу хрін подрібнюємо за допомогою м'ясорубки або дрібної терки. Сиру сікла промиваємо і тремо на дрібній тертці. Тепер перекладаємо хрін в банку, а бурякову масу викладаємо на шматочок тканини і віджимаємо з неї сік, можна прямо в банку з хріном. Додаємо цукор, сіль і оцет, доливаємо кип'ячену воду (холодну) і гарненько все перемішуємо. Розкладаємо хрін за більш дрібним стерилізованим баночках і закочує їх. Зберігати цю закуску краще в холодильнику або іншому холодної місці. Ми хочемо, щоб цей простий рецепт приготування чудового блюда - Хрін з буряком на зиму, потрапив у вашу колекцію улюбленої їжі. А з'ясувати, як приготувати його смачно і швидко допоможе покроковий рецепт з фото, що містить докладний опис кожної дії. Пам'ятайте приготування їжі повинно бути акуратним і з хорошими емоціями. Тому намагайтеся готувати в чистоті і з хорошим настроєм. Як завжди, ніхто не забороняє вам міняти класичний склад виробу, але при цьому намагайтеся дотримуватися представленого опису. Хрін з буряком на зиму - простий спосіб, як зробити комусь приємне. Чудовий аромат і смак страви здивує навіть самого вишуканого гурмана, а ви блисне своїм кулінарним талантом і будете оцінені по достоїнству! |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 902