Логин:   
Пароль:
Регистрация на сайте! Забыли пароль?
Вы просматриваете мобильную версию сайта. Перейти на полную версию сайта.
Страви та рецепти з фото до них » Заготовки » Перець в томаті на зиму
Перець в томаті на зиму
Категория: Заготовки
автор: Maria | 8-09-2014, 15:48 | Просмотров: 472

Час приготування: 1 дн. 14 ч. 0 хв
Пропоную вам ще один варіант заготовки перцю, який я знайшов в інтернеті. Це рецепт приготування перцю в томаті на зиму.

Опис приготування:
Щоб приготувати перець в томаті на зиму в домашніх умовах, вам буде потрібно підготувати м'ясорубку, заздалегідь простерилізувати банки і чиста велика каструля.

Призначення: На обід/На вечерю

Основний інгредієнт:
Овочі/Перець
Блюдо: Заготовки/Маринування
Географія кухні: Російська кухня

Інгредієнти:
  • Помідор - 3 Кілограма
  • Зелений перець - 1,5 Кілограма
  • Часник - 100 Грам
  • Петрушка - 1 Штука
  • Цукор - 200 Грам
  • Рослинна олія - ??200 Грам
  • Сіль - 2 чайні ложки
  • Есенція - 1 Чайна ложка

Кількість порцій: 4-6

Як приготувати Перець в томаті на зиму
Моєму перець в холодній воді, готуємо до приготування. Пропускаємо помідори через м'ясорубку, щоб вийшла кашка. Заливаємо все це в каструлю, на якій і варимо. Через 15 хвилин після кипіння додаємо сіль, цукор, масло. Потім кидаємо перець, все перемішуємо. Ще через 15 хвилин, коли перець почне міняти колір, додаємо часник і петрушку. Часник і петрушку попередньо обов'язково пропускаємо через м'ясорубку, або нарізаємо петрушку і видавлюємо часник. Через п'ять хвилин 5 хвилин після кипіння додаємо есенцію і вимикаємо плиту. Тепер перець в томаті можна зливати в банки, закручувати, і залишити в прохолодному місці для зберігання.

Побачивши це неймовірне блюдо, Перець в томаті на зиму, ви обов'язково повинні дізнатися як приготувати його в домашніх умовах. Для початку уважно вивчіть рецепт. Вам необхідно заздалегідь купити всі потрібні інгредієнти, щоб приготування не перервалося через брак одного з продуктів. Розкладіть всі продукти і прилади перед собою. Тепер прийшла пора з'ясувати, як зробити Перець в томаті на зиму вдома, для цього зручно читати рецепт приготування по кроках з фото. Класичний склад блюда можна змінювати на свій розсуд, але для першого разу, радимо дотримуватися вище представленого опису. Запам'ятавши, як готується домашній Перець в томаті на зиму, наступного разу ви можете діяти по пам'яті. Ми впевнені, що кулінарія стане для вас способом самовираження, і ви з радістю будете дивувати своїх близьких все новими кулінарними шедеврами. Однак дуже важливо не забувати підраховувати калорії, щоб не нашкодити фігурі і здоров'ю.
Другие новости по теме:
Комментарии (0)