Кабачки в томаті на зимуЧас приготування: 1 ч. 0 хв Кабачки в томаті на зиму - прекрасна заготівля, яка добре розходиться в нашій родині, нехай ми і невеликі любителі кабачків. Опис приготування: Кабачки в томаті на зиму - виходять особливо смачними, якщо використовувати молоді кабачки без насіння в чистому томатному соусі (тобто в томаті без шкірки і насіння). Зазначені інгредієнти розраховані на приготування близько 2-2,5 літрів заготовки. Основний інгредієнт: Овочі/Кабачок Блюдо: Заготовки/Маринування Географія кухні: Республіки СРСР/Українська Дієта: Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 7 Як приготувати Кабачки в томаті на зиму Помідори слід перетерти через сито. Бажано, щоб не залишилося ні шкірки, ні насіння. Одержаний томат перелити в каструлю і додати до нього сіль, цукор перець. Довести вміст до кипіння і в киплячий томат вилити півсклянки олії (можна і менше). Кабачки очистити від шкірки і нарізати кільцями. Кільця з кабачків висипати в киплячий томат і варити все близько 20 хвилин. Часник дрібно порубати і додати в каструлю. У самому кінці до овочів вилити оцет. Варити ще 5 хвилин. Отриману суміш розлити по банках, закатати, перевернути і залишити під теплою ковдрою до повного охолодження. Всі ви, напевно, думаєте, що кулінарія - це справа професіоналів. Спробуємо вам допомогти повірити у свої здібності і навчитися готувати смачні страви не гірше досвідчених кухарів. Хочете зрозуміти, як приготувати Кабачки в томаті на зиму вдома? Перед вами простий рецепт приготування, що супроводжує послідовним описом кожного кроку з фото. Радимо для початку вивчити склад майбутнього кулінарного витвору. Це класичний варіант добірки продуктів, однак, ви з легкістю можете винайти, як зробити смачний Кабачки в томаті на зиму, додавши або забравши той чи інший інгредієнт. У вас вийде свій власний домашній рецепт. Але не забувайте і про своє здоров'я: ваша їжа не повинна містити зайві калорії, тому завжди підраховуйте калорійність окремих продуктів, і тоді приготування улюблених ваших страв не тільки вгамує голод, але і принесе користь! |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 536