Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Сосиски в тісті на сковороді
Запечені кабачки в духовці
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Заготовки » Баклажани в томаті на зиму

Баклажани в томаті на зиму

Баклажани в томаті на зиму
Час приготування: 1 ч. 30 хв
Простий і смачний спосіб запастися улюбленими баклажанами на всю зиму - це приготувати їх з цього рецепти. Він гранично простий, а сама заготовка виходить неймовірно смачна, соковита і ароматна.

Опис приготування:
Останнім часом я все частіше стала робити заготовки в томаті, адже така заливка відмінно підходить до всіх овочів: огірків, кабачків, помідорів і навіть до моїх улюблених баклажанів. На мій погляд, це додає їм ще більше соковитості і яскравості смаку, а саме цього нам і не вистачає в холодний зимовий час. Рецепт приготування баклажанів в томаті на зиму, про який я хочу вам розповісти, дуже простий, кількість інгредієнтів розраховане на невелику баночку об'ємом 1,25 літра, так що множте все залежно від того, скільки плануєте заготовити банок. В іншому, все як і при звичайній консервації, так що уважно ознайомтеся з цим простим рецептом баклажанів в томаті на зиму і сміливо приступайте до справи.

Призначення: На сніданок/На обід/На вечерю/На святковий стіл

Основний інгредієнт:
Овочі/Баклажан
Блюдо: Заготовки/Консервація

Інгредієнти:
  • Баклажани - 1 Кілограм
  • Томати - 1 Кілограм
  • Часник - 6 зубчиків
  • Оцет - 1/3 склянки
  • Цукор - 0,5 Ст. ложки
  • Сіль - 0,5 Ст. ложки
  • Олія - ??0,5 Склянки

Кількість порцій: 1

Як приготувати Баклажани в томаті на зиму
Баклажани в томаті на зиму Для початку промиваємо баклажани, видаляємо у них плодоніжки і нарізаємо баклажани уздовж на чотири частини. Баклажани в томаті на зиму Томати (можна разом з шкіркою) нарізаємо на частини і викладаємо в чашу блендера. Баклажани в томаті на зиму Подрібнюємо їх до стану пюре. Так само томати можна перекрутити через м'ясорубку, але тоді слід видалити шкірку. Баклажани в томаті на зиму Далі викладаємо нарізані баклажани в каструлю. Баклажани в томаті на зиму Додаємо пюре з томатів. Баклажани в томаті на зиму Солимо і посипаємо цукром. Баклажани в томаті на зиму Вливаємо оцет і рослинне масло. Баклажани в томаті на зиму Ставимо каструлю на вогонь і тушкуємо баклажани протягом 15 хвилин після закипання. Баклажани в томаті на зиму Поки баклажани киплять, ми нарізаємо дрібно часник. Баклажани в томаті на зиму Додаємо його до решти інгредієнтів і варимо все ще 5 хвилин. Баклажани в томаті на зиму Заздалегідь стерилізуємо банки і кришки, викладаємо баклажани, поки банки ще гарячі. Закочуємо банки кришками і виставляємо їх догори дном, вкутуємо в що-небудь тепле і залишаємо так до повного їх охолодження.

Візьміть собі на замітку як приготувати Баклажани в томаті на зиму. Цей класичний рецепт дозволить вам швидко і без особливих зусиль зрозуміти, як зробити Баклажани в томаті на зиму в домашніх умовах. Дотримуйтесь докладного опису кожного конкретного дії з фото. Дане блюдо завжди славилося своїми смаковими якостями. Його рецепт приготування досить простий і легкий. Традиційний склад інгредієнтів при бажанні можна змінити на свій розсуд. Пробуйте і не бійтеся експериментувати, тоді кулінарія назавжди стане вашим улюбленим заняттям!
Категорія: Заготовки Переглядів: 2017   
Схожі рецепти страв з фото:
Баклажани в томаті
Баклажани на зиму &Тещин язик&
Баклажани з квасолею на зиму
Баклажани під гриби на зиму
Баклажани по-грузинськи на зиму
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.