Аджика з помідорів на зимуЧас приготування: 1 ч. 0 хв Заготовки на зиму - справа серйозна. Починайте готувати запаси вже зараз. Пропоную спробувати смачну аджики з помідорів на зиму. Помідори - це завжди смачно, а пряні томати - ще смачніше. Опис приготування: Перед вами - простий рецепт приготування аджики з помідорів. Аджику можна вживати в їжу відразу після охолодження, можна залишити на зберігання на рік. Пальчики оближете! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Помідор Блюдо: Заготовки/Консервація Інгредієнти:
Кількість порцій: 2-4 Як приготувати Аджика з помідорів на зиму Чистимо цибулю. Дрібно шаткуємо. Моєму моркву в холодній воді, чистимо, натираємо на тертці. Очищаємо часник від лушпиння ножем. Видавлюємо часник в миску. Яблука ріжемо на дрібні шматки, видаляємо зерна. Пропускаємо все через м'ясорубку і залишаємо в одній мисці. Варимо аджику в каструлі протягом 1,5-2 годин. Постійно помішувати під час варіння. Додаємо в каструлю цукор, столовий оцет, сіль, рослинне масло. Перемішуємо все і варимо ще 30 хвилин. Стерилізуємо банки. Переливаємо аджику з каструлі в банки і закочує. Сталося чудо! Нарешті ви знайшли саме той рецепт, який шукали. Не можна посперечатися, що Аджика з помідорів на зиму - відмінне блюдо. Пропонуємо вам уважно ознайомитися з інформацією, як готувати Аджика з помідорів на зиму в домашніх умовах. Як ви вже встигли помітити, рецепт приготування містить не тільки докладний опис кожного кроку, а й фото, що дуже допомагає уникати помилок під час роботи. Пам'ятайте, що ви завжди можете зі сміливістю застосовувати свою фантазію і міняти класичний склад інгредієнтів вироби на свій смак. Улюблені прянощі і спеції додадуть до вашого шедевру вишуканий і неповторний аромат. Візьміть собі на замітку, що бажано завжди рахувати калорії окремих продуктів, щоб залишатися красивими і здоровими. Нехай кулінарія стане для вас улюбленим дозвіллям і чудовим хобі! |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 377