Аджика з помідорів на зимуЧас приготування: 30 хв Зібрали врожай помідорів і не знаєте, що з ними робити? Заготовте аджику з помідорів на зиму, і взимку ви себе будете дякувати, подаючи таку аджику до самих різних страв. Опис приготування: Аджика - геніальний винахід людства. Цей червоний соус універсальний, його можна подавати до чого завгодно, використовувати в приготуванні інших соусів і страв, в ньому можна маринувати ... Коротше, варіантів застосування дуже багато. Так що - беріть на озброєння цей рецепт аджики з помідорів на зиму, і за справу! Основний інгредієнт: Овочі/Помідор Блюдо: Заготовки/Закуски/Аджика Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-7 Як приготувати Аджика з помідорів на зиму Крупно нарізати перець, помідори, яблука та моркву. Подрібнити в м'ясорубці або використовувати кухонний комбайн. Помістити у велику каструлю і варити в киплячій воді протягом години. Овочі пом'якшаться і суміш стане більш рідкою. Додайте оцет, сіль, цукор, масло і часник. Варіть ще 15 хвилин. Простерилизуйте банки. Розподіліть готову аджику по банках. Переверніть банки догори дном і накрийте ковдрою. Візьміть собі на замітку як приготувати Аджика з помідорів на зиму. Цей класичний рецепт дозволить вам швидко і без особливих зусиль зрозуміти, як зробити Аджика з помідорів на зиму в домашніх умовах. Дотримуйтесь докладного опису кожного конкретного дії з фото. Дане блюдо завжди славилося своїми смаковими якостями. Його рецепт приготування досить простий і легкий. Традиційний склад інгредієнтів при бажанні можна змінити на свій розсуд. Пробуйте і не бійтеся експериментувати, тоді кулінарія назавжди стане вашим улюбленим заняттям! |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 174