Буряк з морквою на зимуЧас приготування: 2 ч. 0 хв Проста в приготуванні і смачна консервація - це вже маленький шматочок щастя. У цій статті я розповім вам, як заготовити буряк з морквою на зиму. Опис приготування: Що найважливіше при заготівлі консервації на зиму? 1. Правильне зберігання. 2. Стерилізація банки, в якій зберігається консервація Зберігати консервацію треба в прохолодному, віддаленому від світла місці. Бажано в погребі чи комірчині. Як стерилізувати банки? Для це промиваємо банку зсередини содою і заливаємо в неї окріп приблизно на 15-25 хвилин (чим більше банку, тим довший термін стерилізації). Коли соління вже готові, і ви засинаєте їх у банку, важливо відразу ж закрити її і перевернути, поки вона не охолоне. Отже, як же приготувати буряк і моркву на зиму в домашніх умовах? 1. Моєму буряк, моркву, цибулю в холодній воді. Всі чистимо. Буряк і моркву необхідно натерти на тертці, а цибулю порізати кільцями або півкільцями. 2. Заливаємо каструлю водою, кидаємо в неї овочі, тушкуємо все протягом години. 3. Коли салат готовий, розсортовують його по банках. Першу пробу можна знімати вже через пару тижнів. І тепер ви готові до зими. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Буряк Блюдо: Заготовки/Консервація Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Завдяки нашому сайту у вас з'явився шанс дізнатися, як готувати Буряк з морквою на зиму в домашніх умовах. Для початку підготуйте всі потрібні продукти, зазначені в розділі - інгредієнти. Тут вказано класичний склад кулінарного виробу, але ви з легкістю можете поміняти його в залежності від своїх уподобань. Хороші спеції додадуть вашому шедевру незабутній аромат. Буряк з морквою на зиму - відмінний вибір, це простий і смачний спосіб здивувати своїх близьких. Як готується це блюдо, вам підкаже рецепт, що включає в себе докладний опис кожного кроку з фото. Сподіваємося, приготування не забере у вас багато часу і сил, і кулінарія назавжди стане для вас улюбленим заняттям. Якщо вам сподобався вийшов домашній Буряк з морквою на зиму, подякуйте за це автора наданої інформації. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 378