Кабачки на зиму без стерилізаціїЧас приготування: 1 ч. 0 хв Цей дуже оригінальний і простий рецепт кабачків на зиму без стерилізації мені відразу ж сподобався своїм святковим виглядом, - таку закуску взимку до застілля подавати приємно, адже і красиво, і смачно Опис приготування: Цей рецепт приготування кабачків на зиму без стерилізації розрахований, в принципі, на три трилітрові банки, так що, якщо виникають питання, куди і скільки приправ додавати, - просто розділіть кількість інгредієнтів на два. А взагалі ж, у кожної господині свої секрети, так що я не беруся тут бути наставником, - думаю, знаючи, як приготувати кабачки на зиму без стерилізації, ви вже й самі зможете підредагувати рецептуру відповідно до своїх вимог. Удачі! До речі, при подачі часто, на жаль, конструкція з помідора і кабачка розвалюється, тому я зазвичай викладаю помідори на тарілку, а шматочки кабачка, цибулі та приправ розміщую зверху. Теж дуже красиво, як на мене. Призначення: На святковий стіл Основний інгредієнт: Овочі/Кабачок/Помідор Блюдо: Заготовки/Маринування Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 6-7 Як приготувати Кабачки на зиму без стерилізації 1. Кабачки і помідори миємо, обсушуємо. Кабачки нарізаємо товстими шматочками, і чаркою видавлюємо серединку з насінням. 2. Тепер в кожен отриманий кругляш вставляємо невеликого розміру помидорчик. 3. Ставимо кип'ятитися воду (2.5 літра на трилітрову банку). На дно викладаємо зелень, часник, перець, хрін. Викладаємо щільно кабачки з помідорами. 4. Окропом заливаємо банку, закриваємо кришкою, і тримаємо 10 хвилин, після чого воду переливаємо в каструлю з цукром і сіллю. Закипить - заливаємо банку, додамо оцет, закриємо і перевернемо. 5. Коли банка охолоне, її можна перевернути і відправити зберігатися в льох до зимових часів. Бути може, вам сподобався цей простий рецепт, і ви з задоволенням дізналися б, як приготувати його в домашніх умовах. А дізнатися, як зробити Кабачки на зиму без стерилізації будинку, вам допоможе докладний рецепт приготування з відмінними фото кожної окремої дії. Погодьтеся, Кабачки на зиму без стерилізації - просто приголомшливе блюдо, яке задовольнить будь-який смак і інтерес. На нашому сайті представлений класичний склад інгредієнтів для цього кулінарного виробу, проте ви завжди в силі проявити свою фантазію і додати в Кабачки на зиму без стерилізації все, що побажаєте. Головне, враховуйте зайві калорії, щоб не вплинути на дорогоцінну фігуру. Повірте, кулінарія - це веселе і цікаве заняття! Проявляйте більше фантазії та творчості, і тоді всі ваші старання будуть оцінені по достоїнству. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 101