Грузді солоні консервованіЧас приготування: 6 днів. 8 ч. 0 хв Цей рецепт розрахований на 5 кілограм грибів або одне відро груздів. Солоні консервовані грибочки виходять хрусткими і апетитними на вигляд. Дуже хороша закуска на святковий стіл! Опис приготування: Вашій увазі простий рецепт приготування груздів солоних консервованих. З 5 кг свіжих груздів вийде п'ять банок по 800 грам. Важливо відзначити, що в цьому рецепті не використовуються спеції. А вже при подачі на стіл можна додати в гриби часник, кріп, рослинна олія і цибулю. Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: Гриби/Грузді Блюдо: Заготовки/Соління Інгредієнти:
Кількість порцій: 5 Як приготувати Грузді солоні консервовані Ретельно чистимо і промиваємо гриби холодною водою. Складіть гриби у великій таз і залийте водою. Зверху поставте щось важке, щоб гриби не спливали (у мене відро). Вимочуємо гриби 5 днів, щоденно змінюючи воду. Промиваємо грузді і ріжемо шматочками, складаємо гриби в таз і пересипаємо з сіллю. Залишаємо гриби під гнітом на 3 дні. Через 3 дні складаємо грузді в баночки і закриваємо. Зберігається все в холодильнику. Смачного! Тут показаний простий рецепт приготування усіма нами улюбленого кулінарного виробу - Грузді солоні консервовані. Якщо у вас ще залишилися питання, сміливо звертайтеся до автора за порадою. Так само якщо ви знаєте, як зробити Грузді солоні консервовані ще смачніше, пишіть ваші рекомендації в розділі коментарів. Будь-який з відвідувачів нашого сайту може додати своє фото вийшло шедевра. Сподіваємося приготування принесло вам радість, а вийшло блюдо здивувало ваших близьких. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 734