Солоні грузді в розсоліЧас приготування: 1 ч. 0 хв У солінні грибів немає нічого складного. Найголовніше - добре підготувати грибочки до солоного, тобто почистити і відмити від лісового сміття і бруду. Солоні гриби - прекрасна закуска! Опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування солоних груздів в розсолі. Важливий момент - обов'язково залиште в окремій банці трохи розсолу, тому що грузді частина розсолу можуть увібрати в себе і на наступний день доведеться відкрити банку і долити розсіл. Гарного вам дня! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Гриби/Грузді Блюдо: Заготовки/Соління Інгредієнти:
Кількість порцій: 2-3 Як приготувати Солоні грузді в розсолі Грузді ретельно миємо і чистимо від забруднень та іншого. Якщо бруд погано віддаляється - гриби замочують у воді. Чисті гриби залийте водою і поставте на плиту. У киплячу воду додайте спеції. Варіть десь 40 хвилин після кипіння, видаляючи піну. Розкладаємо гриби в стерилізовані баночки і заливаємо розсолом. Залишаємо остигати. Через три дні - грузді можна їсти. Смачного! Якщо ви знайшли цей приголомшливий рецепт, значить, у вас прекрасний смак. Настав час показати світу, що ви здатні і володієте знаннями, як приготувати Солоні грузді в розсолі. У першу чергу, розгляньте весь склад інгредієнтів необхідних для цієї страви. На цій сторінці представлений класичний спосіб, як зробити Солоні грузді в розсолі у себе вдома. Це досить простий рецепт приготування цієї кулінарного виробу, що супроводжує докладним описом кожного кроку і фото окремих дій. Сподіваємося, приготування вам сподобалося, і ви з радістю оціните представлений тут рецепт приготування і поділіться своїм враженням з автором. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 224