Селера по-корейськиЧас приготування: 12 год. 0 хв Протягом століть селера цінувався за рахунок свого пряного аромату і цілющої сили. Тому рецепт приготування селери по-корейськи допоможе вам зарядиться бадьорістю і силою. Опис приготування: 1. Для початку за допомогою гострого кухонного ножа очищаємо корінь селери від шкірки і промиваємо його під струменем холодної проточної води. Потім сушимо овоч паперовими кухонними рушниками і далі діємо за бажанням, або шаткуємо його на тертці для корейської моркви, або кладемо на обробну дошку і нарізаємо довгою соломкою товщиною до 2-3 міліметрів. Відправляємо підготовлений корінь в невелику миску, викладаємо на кухонний стіл інші продукти, які знадобляться для приготування страви, і приступаємо до наступного кроку. 2. Ставимо на сильний вогонь глибоку, бажано тефлонову сковороду і розпалює її приблизно протягом 2-3 хвилин. Далі опускаємо туди подрібнений корінь і дуже швидко обсмажуємо його без масла, постійно помішуючи кухонної лопаткою! Приділяємо цьому процесу кілька секунд, просто щоб шматочки овоча німого пом'якшилися! Після цього перекладаємо селера в скляну стерилізовану банку або оброблений окропом пластмасовий контейнер. Щоб блюдо вийшло смачним, приправляємо його меленим коріандром, куркумою, паприкою, перцем чилі і за бажанням дрібно шинкованою зеленою цибулею (можна без нього). Не забуваємо, що страва це корейське, і традиційний рецепт приготування селери по-корейськи включає багато гострого перцю, але я трохи збавила його кількість, оскільки не всі люблять такі гострі страви. 3. Потім, використовуючи ручну соковижималку, видавлюємо туди сік з одного лимона, пропускаємо через прес очищені зубчики часнику, вливаємо трохи рафінованої олії, а також два види соусу: соєвий і вустерський. 4. Перемішуємо все столовою ложкою до однорідної консистенції, закриваємо посуд щільно прилягає кришкою і ставимо в холодильник на 12-24 години. Після закінчення цього часу селера по-корейськи буде готовий. Смачного! Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: Овочі/Селера Блюдо: Закуски Географія кухні: Азіатська, Східна кухні Дієта: Дієтичне харчування/Пісні страви/Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 1 Бути може, вам сподобався цей простий рецепт, і ви з задоволенням дізналися б, як приготувати його в домашніх умовах. А дізнатися, як зробити Селера по-корейськи будинку, вам допоможе докладний рецепт приготування з відмінними фото кожної окремої дії. Погодьтеся, Селера по-корейськи - просто приголомшливе блюдо, яке задовольнить будь-який смак і інтерес. На нашому сайті представлений класичний склад інгредієнтів для цього кулінарного виробу, проте ви завжди в силі проявити свою фантазію і додати в Селера по-корейськи все, що побажаєте. Головне, враховуйте зайві калорії, щоб не вплинути на дорогоцінну фігуру. Повірте, кулінарія - це веселе і цікаве заняття! Проявляйте більше фантазії та творчості, і тоді всі ваші старання будуть оцінені по достоїнству. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 138