Карпаччо з лососяЧас приготування: 20 хв Карпаччо з лосося - дуже смачна холодна закуска з розряду делікатесів. Вся принадність цієї страви полягає в поєднанні руколи і тонко нарізаного філе лосося. До речі, готується дуже швидко. Опис приготування: Карпаччо як блюдо було винайдено в середині ХХ століття, тоді стали подавати сиру і дуже тонко нарізану яловичину, политу заправкою з оливкового масла, лимонного соку і спецій. Блюдо отримало широку популярність і тоді кухаря стали експериментувати з різним м'ясом, рибою, овочами і так далі ... Рецепт карпаччо з лосося дуже простий, готується в три рахунки. Єдина складність - тоненько нарізати рибу. Для цього можна використовувати машинку для нарізування. Бажаю удачі :) Призначення: На святковий стіл/День народження/Новий Рік/Романтична вечеря/Легка вечеря Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Лосось Блюдо: Закуски Географія кухні: Країни Європи/Італійська Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Карпаччо з лосося Підготуємо всі необхідні інгредієнти. Тонкими шматочками наріжемо сир пармезан. Рукколу промиваємо і висушуємо. Наріжемо філе лосося дуже тонкими шматочками, важливо щоб філе було напівпрозорим. Готуємо заправку. Для цього в окремій посудке змішаємо: 3 ст. ложки оливкової олії, 1 ст. ложку бальзамічного оцту, дрібку меленого перцю, сіль (за смаком), сік половини лимона. Потім шматочки філе викладаємо на плоске блюдо. Шматочки викладаємо в один ряд! Рибу рясно поливаємо заправкою, ще перчимо і викладаємо шматочки пармезану. У центр блюда на рибу викладаємо листя руколи і розрізані навпіл помідори Черрі і часточки лимона. Перед вами простий рецепт приготування Карпаччо з лосося. Фото кожного кроку дає зрозуміти, як зробити правильно ту чи іншу дію. А як готується це чудове блюдо в домашніх умовах, вам розповість детальний рецепт Карпаччо з лосося. Безсумнівно, в класичний склад інгредієнтів, ви можете додати свої персональні задумки. Дізнатися про все секрети, як готувати легко і швидко, як робити зі звичайних продуктів харчування кулінарні шедеври допоможе наш сайт. Нехай кулінарія стане для вас не просто щоденною рутиною - а цікавим захоплення і святом життя! Тільки не забувайте рахувати калорії, щоб завжди залишатися у формі. Спробуйте повторити всі вищеописані рекомендації, і у вас безсумнівно вийде смачний домашній Карпаччо з лосося. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 41