Карпаччо з сьомгиЧас приготування: 20 хв З чого тільки в наш час ні готують карпаччо, і один з найсмачніших і цікавих варіантів - це карпаччо з сьомги. Таке блюдо стане відмінною закускою до вина та іншим алкогольним напоям. Опис приготування: Знавці італійської кухні знають, що карпаччо - це найчастіше м'ясо, нарізане на дуже тонкі шматочки і полите соусом, однак зараз його готують і з інших продуктів. Але, що б ми не використовували для цієї страви, суть тут залишається колишньою, все необхідно різати тонко і поливати спеціальним соусом. І сьогодні я хочу розповісти вам, як приготувати карпаччо з сьомги, дуже швидку і при цьому неймовірно смачну закуски. Вона відмінно підійде для свят, фуршетів, а так само для романтичного вечора з вином або вечірки з друзями. Вам буде зовсім не складно влаштувати невелике свято в італійському стилі з цим простим рецептом карпаччо з сьомги, так що порадуйте себе і своїх близьких. Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл/Святковий обід/Романтична вечеря/Фуршет/На швидку руку Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Сьомга Блюдо: Закуски Географія кухні: Країни Європи/Італійська Інгредієнти:
Кількість порцій: 1 Як приготувати Карпаччо з сьомги Беремо філе сьомги і нарізаємо його якомога тонше, робити це потрібно дуже гострим ножем. Викладаємо шматочки філе на тарілку так, щоб між ними не залишалося зазорів. У невеликій мисочці змішуємо оливкову олію, оцет і лимонний сік. Приготовленою сумішшю поливаємо тонко нарізану рибу. Потім посипаємо спеціями за смаком. Зверху викладаємо каперси і нарізані помідори черрі. Через пару хвилин блюдо просочиться і його можна подавати до столу. Приємного вам апетиту! Тут показаний простий рецепт приготування усіма нами улюбленого кулінарного виробу - Карпаччо з сьомги. Якщо у вас ще залишилися питання, сміливо звертайтеся до автора за порадою. Так само якщо ви знаєте, як зробити Карпаччо з сьомги ще смачніше, пишіть ваші рекомендації в розділі коментарів. Будь-який з відвідувачів нашого сайту може додати своє фото вийшло шедевра. Сподіваємося приготування принесло вам радість, а вийшло блюдо здивувало ваших близьких. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 14