Оселедець по-корейськиЧас приготування: 12 год. 0 хв Оселедець по-корейськи - це просто чудова закусочка з оселедця в азіатському стилі як для буденного, так і для святкового столу. Приготування забирає час, але, повірте, воно того варте. Опис приготування: У нашій родині оселедець по-корейськи - це традиційне блюдо, без якого не обходиться практично жодне велике застілля. І не подумайте - ми дуже любимо експериментувати, просто оселедець по-корейськи - це реально ДУЖЕ смачно :) Чи не найбільш затребувана закуска на столі. Готується, начебто, з найпростіших інгредієнтів, але зі столу розходиться швидше, ніж червона ікра. Гаразд, рекламу страві я вже зробив, тепер можна приступити і до приготування :) Удачі! Призначення: На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Оселедець Блюдо: Закуски Географія кухні: Азіатська, Східна кухні/Корейська Інгредієнти:
Кількість порцій: 6-8 Як приготувати Оселедець по-корейськи Насамперед приготуємо маринад. Для цього рослинне масло змішуємо з томатною пастою і доводимо до кипіння. Потім змішуємо з оцтом і гарненько перемішуємо. Залишаємо остигати. Тепер цибуля - лук, до слова, в цій страві виходить мало не смачніше, ніж риба, тому я кладу дуже багато цибулі :) Весь цибулю чистимо і нарізаємо великими, досить товстими кільцями. Додаємо в маринад наші спеції. При бажанні можна використовувати й інші спеції, однак якщо готуєте вперше - краще довіртеся моєю порадою і додайте те, що зазначено в рецепті. Тепер саме трудомістке - займаємося оселедцем. Прибираємо всі кістки, обрізаємо зябра і т.д.- Нам необхідно тільки філе оселедця. АЛЕ! Шкірку у оселедця не видаляти. Якщо видаліть - в результаті мариновки риба розм'якне і втратить форму. Тому робимо філе оселедця з шкіркою і нарізаємо на невеликі шматочки. Викладаємо цибулю і оселедець в маринад. Гарненько перемішуємо, накриваємо кришкою - і під вантаж. Ставимо в холодильник. Вже через 2-3 години оселедець по-корейськи можна діставати з холодильника і їсти, проте я волію залишати на ніч - тоді виходить ще смачніше. Їсти - як подобається. Ми їмо з чорним хлібом. Смачного, друзі! :) Ви навіть уявити собі і не могли, наскільки легко і швидко можна приготувати Оселедець по-корейськи. А представлений тут рецепт допоможе втілити ваш кулінарний задум у домашніх умовах. Класичний склад продуктів, необхідних для створення цієї страви, зазначений у списку інгредієнтів. Ви можете додати або виключити будь-який продукт на свій розсуд. Як бачите, рецепт приготування супроводжується фото кожної окремої дії, що з легкістю дає зрозуміти, як зробити смачний Оселедець по-корейськи. Кулінарія - це простий метод внести домашній затишок і радість у ваше повсякденне життя. Однак не варто забувати і про те, що зайві калорії можуть зіпсувати не тільки зовнішній вигляд, але і здоров'я людини. Тому кожен раз підраховуйте калорійність використовуваних продуктів. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 181