Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Сосиски в тісті на сковороді
Запечені кабачки в духовці
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Заготовки » Баклажани на зиму &Тещин язик&

Баклажани на зиму &Тещин язик&

Баклажани на зиму Тещин язик
Час приготування: 1 ч. 30 хв
З баклажанів виходять відмінні заготовки на зиму, які найчастіше розходяться в першу чергу. Рецепт, який пропоную вам я, представляємо собою соковитий салат з баклажанів з пікантним смаком.

Опис приготування:
Я думаю, ви вже чули про однойменну закусці з баклажанів, у якої приголомшливий пікантний смак. Я обожнюю її, як і все зроблене з цього фіолетового овоча, тому навіть на зиму заготовлюю собі пару баночок такої страви. І для всіх, хто так само поважає баклажани, я уявляю рецепт приготування баклажанів на зиму Тещин язик - Відмінний варіант для любителів гостренького. Принцип приготування дуже простий, ми змішуємо всі овочі, додаємо трохи пікантності і розкладаємо салат по банках, а взимку із задоволенням пригощаємося ім. Навіть на святковому столі таку страву буде відмінно виглядати, і я впевнена, що ваші гості будуть із задоволенням його їсти. Тому додайте цей простий рецепт баклажанів на зиму Тещин язик в список обов'язкових заготовок, і ви не пошкодуєте про це.

Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл

Основний інгредієнт:
Овочі/Баклажан
Блюдо: Заготовки/Консервація

Інгредієнти:
  • Баклажани - 4 Кілограма
  • Помідори - 10 Штук
  • Перець болгарський - 10 Штук
  • Часник в голівках - 5 Штук
  • Перець гострий - 3-5 Штук
  • Оцет 9% - 150 Грам
  • Олія - ??1 Стакан
  • Цукор - 1 Стакан
  • Сіль - 2 Ст. ложки

Кількість порцій: 6

Як приготувати Баклажани на зиму Тещин язик
Баклажани на зиму Тещин язик Для початку ми промиваємо баклажани і відрізаємо у них плодоніжки. Баклажани на зиму Тещин язик Нарізаємо їх кільцями. Баклажани на зиму Тещин язик Викладаємо баклажани в глибокий посуд і рясно посипаємо крупною НЕ йодованої сіллю, перемішуємо все і залишаємо на пів годинки. Це робиться для того, щоб з баклажанів пішла гіркота. Після закінчення часу ми промиваємо кружечки баклажанів під холодною водою. Баклажани на зиму Тещин язик Болгарський і гострий перці очищаємо від плодоніжки і насіння, ретельно промиваємо та нарізаємо на частини. Баклажани на зиму Тещин язик Чистимо часник. Баклажани на зиму Тещин язик Для того щоб зняти з помідор шкірочку, ми заливаємо їх окропом на хвилину, а потім поміщаємо в холодну воду на 2-3 хвилини. Тепер шкірка повинна легко зніматися. Баклажани на зиму Тещин язик Далі необхідно пропустити через м'ясорубку болгарський і гострий перці, часник і помідори, вийде пюре з овочів. Баклажани на зиму Тещин язик Перекладаємо його в каструлю і ставимо на вогонь. Додаємо рослинне масло, оцет, сіль і цукор, перемішуємо. Баклажани на зиму Тещин язик Коли пюре закипить, додаємо баклажани і тушкуємо все приблизно пів години на повільному вогні. Баклажани на зиму Тещин язик Стерилізуємо банки будь-яким зручним для вас способом і викладаємо в них приготований Тещин язик raquo ;, закочує кришками. Баклажани на зиму Тещин язик Перевертаємо банки дном вгору, вкутуємо в що-небудь тепле і залишаємо до повного охолодження. Зберігати цю заготовку слід в прохолодному місці.

Ви давно хотіли з'ясувати, як приготувати Баклажани на зиму Тещин язик самостійно вдома? Наш простий рецепт допоможе вам у цьому. Фото кожного кроку досконально описує, як готується зацікавило вас блюдо. Приготування - справа привабливу і цікаве. Не сумнівайтеся, це найсмачніший рецепт приготування. Але, звичайно ж, ви самі можете придумати, як змінити класичний склад інгредієнтів і додати частинку своєї фантазії в ваш домашній кулінарний продукт. Тепер ви знаєте, як зробити Баклажани на зиму Тещин язик raquo ;. Намагайтеся враховувати калорійність окремих складових страви, щоб не набрати зайву вагу. Улюблена усіма кулінарія та здоровий спосіб життя повинні поєднуватися разом!
Категорія: Заготовки Переглядів: 408   
Схожі рецепти страв з фото:
Тещин язик
Баклажани в томаті на зиму
Баклажани на зиму без стерилізації
Баклажани з квасолею на зиму
Баклажани під гриби на зиму
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.