Баклажани по-чеченськихЧас приготування: 30 хв Хочу поділитися рецептом баклажан по-чеченських в домашніх умовах. Відмінна закуска для святкового столу: остренькая, ситна і просто готується! Дивимося рецепт. Опис приготування: Чеченська кухня, як і грузинська, досить гостра і потребує багато спецій. Тим не менш, чеченські страви відмінно підходять для масштабного застілля з випивкою і веселими гостями. Для приготування баклажан по-чеченських потрібно багато масла - для обсмажування. Враховуйте, що страва досить калорійне. Дивимося нижче рецепт з фото. Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: Овочі/Баклажан Блюдо: Закуски Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Баклажани по-чеченських Баклажани миємо і чистимо, нарізаємо смужками, товщиною в сантиметр. Солимо і перчимо, обсмажуємо в маслі з двох сторін. Викладаємо обсмажені баклажани на тарілку, дивіться, щоб не поламалися. Баклажани мають охолонути. Тепер робимо соус: сметану змішуємо з подрібненою зеленню, часником і спеціями. Можна взяти хмелі-сунелі або куркуму. А тепер остиглі баклажани мажемо соусом. От і все! Наші баклажани по-чеченських готові. Скликаємо гостей і приємного апетиту) Ви хочете, щоб у вас вийшов такий же смачний і апетитний кулінарний шедевр як на фото? Для цього вам необхідно уважно прочитати рецепт приготування, що дасть зрозуміти, як готувати Баклажани по-чеченських в домашніх умовах. Приготування не доставить вам багато клопоту, якщо ви будете слідувати всім розпорядженням. Погодьтеся, рецепт не тільки простий, але і достатньо дешевий. А ось класичний склад інгредієнтів, може бути змінений на ваш смак - це справа вашої фантазії. Головне, не забувайте про калорійність продуктів для збереження гарної фігури і здоров'я. Якщо у вас вийшло чудове блюдо, не полінуйтеся подякувати за це автора. Баклажани по-чеченських - кращий спосіб, як зробити ваше життя приємніше і доставити радість близьким! |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 53