Мариновані гливи смаженіЧас приготування: 50 хв А як вам такий незвичайний варіант - мариновані гливи смажені, звучить дійсно трохи дивно, але, тим не менш, все саме так, спочатку ми гриби обсмажити, а потім заллємо часниковим маринадом. Опис приготування: Так, можливо якби я не знала наскільки це смачно, я б теж скептично поставилася до такого дивного блюду, але я вже не раз готувала ці грибочки і завжди вони розходилися на ура. Так що, якщо ви також любите незвичайні поєднання і цікаві рецепти, я розповім вам, як приготувати мариновані гливи смажені. Це відмінна закуска з неповторним смаком, яка урізноманітнює ваше повсякденне меню або стане чудовим частуванням для гостей. А робити мариновані гливи, смажені в домашніх умовах, ви можете не тільки влітку, але також восени, взимку і навесні, тому зараз ці гриби можна купити в будь-який час року, зовсім недорого. 1) Зрізуємо у грибів нижню частину ніжки і очищаємо гливи від сміття, але не моєму їх. 2) На сковороду наливаємо рослинне масло і нагріваємо його. Обсмажуємо гриби на сковороді, але не всі відразу, а невеликими порціями, щоб вони саме смажилися, а не гасилися. 3) Тепер викладаємо обсмажені грибочки в широкий посуд шарами, і кожен шар посипаємо сіллю, перцем і сумішшю подрібненого часнику і петрушки. 4) Поливаємо гриби оцтом і залишаємо на деякий час маринуватися. Вже через кілька хвилин гливи можна їсти, приємного апетиту. Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: Гриби/Гливи Блюдо: Закуски Інгредієнти:
Кількість порцій: 2 Вдивіться в цей простий, але в теж час унікальний рецепт. Мариновані гливи смажені - улюблене блюдо для багатьох людей. Як приготувати Мариновані гливи смажені в домашніх умовах вам підкаже доскональне опис кожної дії з додаванням фото. Рецепт приготування цього кулінарного шедевра містить в собі класичний склад інгредієнтів, але ви можете, як готувати з даного списку, так і робити свої корективи на власний смак. Приготування їжі - цікаве заняття, але щоб не нашкодити своєму здоров'ю і не набрати зайві кілограми постарайтеся щоразу підраховувати калорійність кожного продукту. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 269