Парфе з креветокЧас приготування: 1 ч. 0 хв Блюдо дуже красиво виглядає на святковому столі, складно не помітити і не спробувати таку красу. Пікантний смак риби і креветок в поєднанні з ніжним соусом, зроблять свою справу, будьте певні! Опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування парфе з креветок. Ця страва дуже добре виглядає на святковому столі. Мимо не пройде ніхто, повірте! Готове парфе перед подачею обов'язково заморозьте в холодильнику. До речі, блюдо може зберігається до 48 годин, хоча сумніваюся, що ця смакота так довго може пролежати нез'їденої =) Гарного дня! Призначення: На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Морепродукти/Креветки/Форель Блюдо: Закуски Географія кухні: Країни Європи/Французька Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Парфе з креветок Розігрійте духовку до 200 градусів. Форель кладемо на лист фольги, солимо і перчимо, щільно загортаємо і відправляємо в духовку на 20 хвилин. Підготуйте форму для майбутнього парфе (за потребою застелите дно харчовою плівкою). Викладіть на дно шар з тонко нарізаного копченого лосося. Желатин замочити в холодній воді. Кріп подрібніть. Креветки покладіть в холодну воду, посоліть і поперчіть. Варіть до закипання води, потім обсушити. Майонез змішуємо з вершками до однорідної маси. Риба приготувалася. Акуратно знімаємо шкіру і видаляємо кістки, розібравши рибу на невеликі шматочки. Сік злийте в окрему ємність. Пластини желатину кладемо в сік від риби. Желатин повинен повністю розпуститися. В окремій ємності змішайте шматочки риби, креветки, майонез, вершки, кріп, сік половини лимона і розбещений желатин. Посоліть і поперчіть. Потім щільно заповніть отриманою масою форму. Зверху накрийте харчовою плівкою і поставте в холодильник, до застигання. Перед подачею виймаємо парфе з форми їм перекладаємо на красиву тарілку. Зверху прикрашаємо гілочками кропу. Смачного! Якщо Вам сподобався цей оригінальний рецепт, не полінуйтеся і постарайтеся створити цей кулінарний шедевр у себе вдома. Для цього дотримуйтесь всіх технологій і порядку приготування, зазначеного в описі і стежте за допоміжним фото. Готування страви принесе вам задоволення, якщо ви зрозумієте, як зробити Парфе з креветок на домашній кухні. Тут представлений варіант страви в класичному виконанні, але ви завжди можете урізноманітнити його додаванням нових інгредієнтів на свій смак. Laquo; Парфе з креветок - Улюблене блюдо не тільки простих людей, а й гурманів. Рецепт приготування не тільки простий, а ще й досить дешевий. Варто пам'ятати, що склад продуктів корисно перевіряти на калорійність, щоб не завдати шкоди фігурі і здоров'ю. Підраховуйте калорії і приводите в баланс свій щоденний живильний раціон. Кулінарія принесе не тільки затишок у домі, а й радість та смачні враження для всіх! |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 45