Песто з в'ялених помідорівЧас приготування: 30 хв Незрівнянна приправа песто з в'ялених помідорів готується елементарно, якщо у вас є в'ялені помідори. Песто можна подавати до будь-якої страви, крім солодких, звичайно. Опис приготування: Консистенція песто з в'ялених помідорів повинна бути досить густий. В'ялені помідори необхідно замочити на 20-30 хвилин перед приготуванням. помідори повинні стати тільки злегка м'якими. Головний компонент песто з в'ялених помідорів - базилік. Його потрібно нарізаним щільно вкласти в чашку, це потрібна доза. Свіжі помідори не обов'язково додавати в песто, можна обійтися і томатною пастою. Успіхів і приємного апетиту! Призначення: На природу Основний інгредієнт: Овочі/Помідор Блюдо: Закуски Географія кухні: Країни Європи/Італійська Дієта: Пісні страви/Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Песто з в'ялених помідорів Підготувати продукти. У блендер завантажити зелень, помідори, цибуля, горіхи. До подрібненої маси додати томатну пасту, спеції і сир. Смачного! Якщо Вам сподобався цей оригінальний рецепт, не полінуйтеся і постарайтеся створити цей кулінарний шедевр у себе вдома. Для цього дотримуйтесь всіх технологій і порядку приготування, зазначеного в описі і стежте за допоміжним фото. Готування страви принесе вам задоволення, якщо ви зрозумієте, як зробити Песто з в'ялених помідорів на домашній кухні. Тут представлений варіант страви в класичному виконанні, але ви завжди можете урізноманітнити його додаванням нових інгредієнтів на свій смак. Laquo; Песто з в'ялених помідорів - Улюблене блюдо не тільки простих людей, а й гурманів. Рецепт приготування не тільки простий, а ще й досить дешевий. Варто пам'ятати, що склад продуктів корисно перевіряти на калорійність, щоб не завдати шкоди фігурі і здоров'ю. Підраховуйте калорії і приводите в баланс свій щоденний живильний раціон. Кулінарія принесе не тільки затишок у домі, а й радість та смачні враження для всіх! |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 76