Паста з пестоЧас приготування: 30 хв Паста з соусом песто - класичне італійське блюдо. Основа песто - базилік, оливкова масло і твердий сир. Ми додамо до песто часнику. Я пропоную готувати цю страву зі спагеті або феттучині. Опис приготування: Паста з соусом песто готується швидко. Пасту відварюємо згідно з вказівками на упаковці. А для песто нам треба змішати інгредієнти в блендері, а саме - базилік, сир, часник і петрушку (необов'язково), оливкова олія. Можна додати в песто кедрових горішків або в'ялених на сонці помідорів. Потім змішуємо пасту з песто і страва готова! Призначення: На обід/На вечерю/Обід за 30 хвилин/Швидкий вечерю/Легка вечеря Основний інгредієнт: Макарони/Базилік Блюдо: Гарячі страви/Паста Географія кухні: Країни Європи/Італійська Дієта: Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Паста з песто 1. Поставте воду для пасти. Очистіть і наріжте часник, сир наріжте кубиками. 2. Збийте сир з часником в блендері. 3. Додайте в блендер базилік і петрушку і злегка перейдіть в блендері. 4. Додайте оливкової олії і ще перейдіть. Повинна вийти консистенція пасти. 5. В окрему мисочку натріть лимонну цедру, туди ж вичавити сік лимона. 6. Відваріть пасту в підсоленій воді, яка повинна вже була до цього часу закипіти. У сковороді на середньому вогні розтопіть вершкове масло, додайте лимонну цедру з лимонним соком і вино. Тушьте кілька хвилин. 7. Готову пасту злийте. Частина води, в якій варилася паста залиште. Викладіть пасту в сковороду з лимонною цедрою, додайте песто, влийте трохи води, в якій варилася паста (якщо суміш з пасти з песто вам здається сухий). Перемішайте. 8. Поперчіть і посоліть блюдо за смаком. Можна додати пластівці червоного перцю, якщо бажаєте. Подавайте з тертим твердим сиром (Пармезаном). Смачного! Погодьтеся, це приголомшливий рецепт! Такий простий і такий смачний! Паста з песто - вдале блюдо для будь-якого приводу. Його приготування не займе багато часу. Розгляньте фото, на яких відображені порядок дій та необхідні продукти. Також вивчіть склад і кількість потрібних інгредієнтів. Тепер ви можете запам'ятати, як приготувати Паста з песто в домашніх умовах. Так готується класичний варіант кулінарного виробу, але ви маєте право вносити свої доробки та задумки. Якщо ви придумали інший рецепт приготування - обов'язково поділіться нею з користувачами нашого сайту. Все більше і більше людей об'єднує кулінарія, але не варто нехтувати своїм здоров'ям і фігурою. Важливо враховувати калорійність їжі, що вживається, підраховуючи калорії кожного окремого продукту. Вчіться мистецтву смачно і здорово харчуватися! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 95