Песто з базилікаЧас приготування: 30 хв Для приготування песто з базиліка використовуються свіжа зелень і кедрові горіхи, що робить його не тільки смачним, але і дуже корисним! Песто відмінно підходить для заправки салатів і бутербродів. Опис приготування: Завжди хочеться зберегти зелень на довго. Її заморожують рубленную або пучками. Спробуйте заморозити базилік у вигляді песто. Його можна додавати до всіх соусів, в салати та гарячі страви. А кедровий горіх надає смаку незвичайний відтінок і насичує песто ще більшою кількістю вітамінів. Отже, розповідаю, як приготувати песто з базиліка! Сподіваюся, рецепт вам сподобається і стане в нагоді :) Основний інгредієнт: Базилік Блюдо: Соуси/Песто Географія кухні: Країни Європи/Італійська Інгредієнти:
Кількість порцій: 10-15 Як приготувати Песто з базиліка Листя базиліка промийте і добре просушіть. Наріжте часник. Приготуйте цедру. Викладіть в блендер базилік, часник, лимонну цедру і сир. Полийте лимонним соком. Додайте сіль і перець. Залийте оливковою олією. Після того, як ви все перемішали і отримали однорідну масу, песто потрібно розкласти по формах для заморозки. Заморожувати песто потрібно не менше 3 годин. Ви можете зберігати шматочки песто в морозильній камері до 3 місяців. Для цього, після заморозки, перекладіть їх в пакет або баночку, щоб зберегти запах і смак. Подавати песто з базиліка можна свіжим або розмороженим. Смачного! Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете спробувати зробити його будинку. А краще зрозуміти, як готується Песто з базиліка, вам покаже конкретний опис кожної дії з фото. Це прекрасне блюдо, яке полюбили мільйони людей. Його приготування досить просте і недороге. Рецепт приготування, представлений на нашому сайті - класичний. Але, мабуть, ви з легкістю зможете внести до складу інгредієнтів свої особисті переваги. Песто з базиліка - смачний і простий спосіб порадувати ваших близьких і внести свято у ваш домашній затишок. Не забудьте порахувати калорійність отриманого кулінарного виробу, щоб не нашкодити здоров'ю і не набрати вагу. |
||
Категорія: Салати Переглядів: 16