Малосольні огірочкиЧас приготування: 30 хв Рецепт приготування малосольних огірочків з естрагоном, кропом, часником, листям чорної смородини, листям хрону і вишні Опис приготування: Малосольні огірочки - це завжди відмінне доповнення до будь-якого гарніру або салату. Приготування: Вимити огірки, парасольки кропу, листя смородини, хрону і вишні. Обрізати кінчики у огірків з обох сторін, залити холодною водою і дати постояти 2 години. Очистити часник і нарізати невеликими шматочками. Викласти на дно половину естрагону, парасольок кропу, листя смородини, хрону і вишні, а також половину часнику. Викласти в банку огірки, щоб вони щільно розташовувалися там. Зверху викласти залишилася зелень і часник. Налити в каструлю 1,5 літра води, додати сіль. Довести розчин до кипіння. Залити огірки соляним розчином. Закрити банку кришкою. Огірки будуть готові до вживання через добу. Призначення: На святковий стіл Основний інгредієнт: Овочі/Огірок Блюдо: Закуски Географія кухні: Російська кухня Дієта: Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 10 Малосольні огірочки - простий спосіб порадувати ваших близьких. Перед вами найкращий рецепт приготування улюбленого кулінарного виробу. Уважно вивчивши всі рекомендації та розглянувши фото, ви зрозумієте, як приготувати малосольні огірочки в домашніх умовах. Щоб приготування не забрало багато часу, радимо вам заздалегідь підготувати всі необхідні інгредієнти, які входять до складу страви, і кухонні прилади, які можуть знадобитися під час процесу. Якщо вам сподобався представлений на цій сторінці рецепт, прохання оцінити його по достоїнству і залишити свій коментар. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 76