Холодні огірочки
Дивитися всі фотографії (2)
Час приготування: 30 хв Яка чудова пора - літо. На столі тільки свіжі фрукти і ягоди. Встигають свіжі огірочки. Начебто наїлися, а хочеться чогось ще. Ось тепер потрібно приготувати малосольні холодні огірочки. Опис приготування: Смачні, сильний огірочки можна із задоволенням поїсти з картопелькою. Готується це блюдо швидко і нескладно. Єдина біда, доведеться почекати три тижні, щоб вони стали дійсно ядреная і смачними. Основний інгредієнт: Овочі/Огірок Блюдо: Закуски Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Холодні огірочки 1. Цей рецепт дан з розрахунку на одну літрову банку. Якщо ви думаєте, що однією банки такої смакоти вам не вистачить, подвійте або утройте кількість інгредієнтів. Огірки добре промийте і потримайте години 1,5 в холодній воді. 2. Зубчик часнику розріжте на кілька частин. Сухий перчик наріжте на шматочки. 3. Часник, перець, корицю, гвоздику, сіль і кріп викладіть на дно банки. Акуратно утрамбуйте в банку ваші огірки. Залийте банку чистою холодною водою доверху. Закрийте кришкою і збовтайте, щоб вся сіль розчинилася. Банку поставте в холодильник. Залишилося зовсім небагато - потерпіть 3 тижні. Тоді ваші холодні огірочки будуть готові до вживання. За цим рецептом приготувати Холодні огірочки дуже легко навіть удома, так як весь процес зображений на фото. Тепер ви завжди будете знати, як готувати Холодні огірочки просто і смачно. Домашня кулінарія не виключає експериментів і ви завжди можете змінити класичний рецепт, додавши до стандартних інгредієнтів свої улюблені. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 16