Желе з горілкоюЧас приготування: 2 ч. 0 хв Желе з горілкою перший раз я спробувала на домашньому банкеті. Желе було не просто в посудке, як зазвичай, а вигляді незвичайної закуски. Це були яблучні човники з горілчаним желе. Дуже ефектно і смачно! Опис приготування: Желе з горілкою ідеально підходить для веселих вечірок, звичайно, тільки для дорослих. Краще брати не чисту горілку, а настоянку на травах, типу зубрівки. Якщо вам ніколи робити яблучні човники, то просто залийте желе в формочки. Сік яблучний потрібно брати несолодкий, натуральний. Успіхів і приємного апетиту! Сподіваюся, рецепт желе з горілкою вам знадобиться;) Призначення: На святковий стіл/День народження/Новий Рік/Весілля/Ювілей/Фуршет Основний інгредієнт: Желатин Блюдо: Десерти/Желе Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Желе з горілкою Сік змішати з горілкою. Замочити желатин на 5 хвилин, потім в іншій чашці залити желатин 2 ст.л. гарячої води і заважати до повного розчинення. Додайте сік з горілкою. Яблуко розрізати навпіл. Середина яблука вийняти ложкою. Обережно зрізати попку у яблука для стійкості. Яблука скропити лимонним соком. Влити в яблука желе і поставити і холодильник для застигання. Гострим ножем порізати яблука на часточки. Для прикраси можна зробити вітрило з м'яти. Смачного! Бути може, вам сподобався цей простий рецепт, і ви з задоволенням дізналися б, як приготувати його в домашніх умовах. А дізнатися, як зробити Желе з горілкою будинку, вам допоможе докладний рецепт приготування з відмінними фото кожної окремої дії. Погодьтеся, Желе з горілкою - просто приголомшливе блюдо, яке задовольнить будь-який смак і інтерес. На нашому сайті представлений класичний склад інгредієнтів для цього кулінарного виробу, проте ви завжди в силі проявити свою фантазію і додати в Желе з горілкою все, що побажаєте. Головне, враховуйте зайві калорії, щоб не вплинути на дорогоцінну фігуру. Повірте, кулінарія - це веселе і цікаве заняття! Проявляйте більше фантазії та творчості, і тоді всі ваші старання будуть оцінені по достоїнству. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 61