Плов без м'ясаЧас приготування: 50 хв Звичайно ж, традиційний плов готується в казані зі свіжої баранини. Але плов без м'яса - теж смачна страва. Приготування цієї страви не займе у вас багато часу. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Крупи/Рис Блюдо: Гарячі страви/Плов Географія кухні: Республіки СРСР/Узбецька Дієта: Дієтичне харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Плов без м'яса 1. Перед тим, як почати готувати плов рис треба добре промити в холодній воді кілька разів. Вимити і почистити цибулю і моркву. Нарізати їх дрібними кубиками. Вам потрібна буде глибока сковорода або казан. Влити в сковороду олію і розжарити його. Обсмажити на ньому цибулю і моркву і додати вершкове масло. 2. Коли розтопиться вершкове масло, все перемішати і на овочеву зажарку викласти рис. Вирівняти його, посипати сіллю і приправами. 3. Залити сковорідку з продуктами водою. Води має бути стільки, щоб рис покрився зверху на 1-1,5 см. 4. Занурте в плов промиту і неочищену головку часнику. 5. Накрити сковорідку кришкою. Зменшити вогонь і варити плов близько 25 хвилин. Відкриваєте кришку і перемішуєте готовий плов. Головку часнику треба дістати. Очистити зубчики і покласти по кілька зубчиків в тарілки з пловом. Як готується це прекрасне блюдо, ви зможете дізнатися, вивчивши детальний рецепт з фото. Приготування займе у вас мало часу і зусиль, якщо ви будете слідувати всім перерахованим рекомендацій і порад. Плов без м'яса - простий і дешевий спосіб порадувати своїх домочадців. Не забувайте піклуватися про своє здоров'я і фігуру, тому завжди намагайтеся підраховувати калорійність входять до складу виробу продуктів. Тепер ви знаєте, як робити Плов без м'яса в домашніх умовах, можете поділитися з усіма фотографією отриманого шедевра і залишити свій коментар для автора. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 70