Баклажани по-польськиЧас приготування: 1 ч. 0 хв Давно хотіла приготувати баклажани по-польськи в домашніх умовах. Результат порадував, оскільки смак страви вийшов незабутнім. Тепер з появою баклажанів відразу ж готую цю страву. Опис приготування: Рекомендую всім цей рецепт, особливо тим, хто любить смажені овочі. Баклажани виходять смачними і м'якими, а часник і зелень доповнюють їх смак. Готувати їх швидко і легко! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Баклажан Блюдо: Гарячі страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Баклажани по-польськи 1. Починаємо з нарізки баклажанів. Я зазвичай шаткую їх кільцями середньої товщини, враховуючи їх ужарку. 2. Обвалюємо в борошно і відправляємо смажитися на рослинній олії. Обсмажуємо з двох сторін і викладаємо на блюдо. 3. Теж саме робимо і з болгарським перцем. Використовувати можна будь-які сорти солодкого перцю, навіть салатний. 4. Обсмажуємо перець також на рослинній олії. Викладаємо на блюдо, поверх баклажанів. 5. Не забудьте за часник-його краще подрібнити на землянку і змастити наші обсмажені овочі. 6. Ну, і на завершення цибулю. Я брала синій ріпчасту цибулю, нарізала його кільцями середньої товщини і відправляла смажиться також на олію. 7. От і все, наші баклажани по-польськи в домашніх умовах готові. Присипте зверху зеленню і подавайте як самостійне блюдо. Якщо вам сподобався цей рецепт, і ви хочете знати, як приготувати Баклажани по-польськи в домашніх умовах, дотримуйтесь усім вищевикладеним рекомендаціям. Фото кожного кроку допомагає побачити, як зробити ту чи іншу дію. Баклажани по-польськи - простий спосіб для того, щоб не лише порадувати своїх близьких, але і здивувати їх. Сподіваємося, приготування не відняло у вас багато сил, і ви з задоволенням поділіться своїм враженням з іншими користувачами нашого сайту в розділі коментарів. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 70