Рулька по-польськиЧас приготування: 2 год. 30 хв Цей класичний рецепт рульки по-польськи мені подобається тим, що навіть шкурка в цій страві виходить дивно смачною. Безвідходний варіант святкової страви, так би мовити. А вже чого маринад варто! Опис приготування: Звичайно ж, цей рецепт приготування рульки по-польськи не можна назвати ні економним, ні швидким, але зате для особливих, так би мовити, випадків, таке блюо чудово підійде! За рахунок того, що свинина сама по собі жирна, а у нас ще й маринад відповідний, - м'ясо виходить дивно соковитим і ніжним, і навіть шкурка після такого маринаду з'їдається повністю навіть тими, хто зазвичай її не вживає. Спробуйте, і я сподіваюся, рулька по-польськи в домашніх умовах стане скоро вашим коронним святковим блюдом! Призначення: На святковий стіл Основний інгредієнт: М'ясо/Свинина Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Країни Європи/Польська Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-5 Як приготувати Рулька по-польськи 1. Насамперед підготуємо рульки. Розморожуємо, обмиваємо, і обсушуємо рушником. 2. У каструлю з водою закладаємо очищені цибулю з морквою і селерою, і перцем горошком. Додамо гвоздику і лавровий лист. Як закипить - кладемо сюди ж рульки і варимо на маленькому вогні годину-півтори. 3. Приготуємо тим часом маринад. У пиві розводимо мед, додаємо перець чилі, і сіль за смаком. Я ще додала томатну пасту, але це не по рецепту :) 4. Опускаємо в маринад свинячі рульки, залишимо постояти якомога довше. Можна навіть на ніч 5. Запікаємо на листі, застеленому пекарської папером, або на решітці гриля приблизно годину. Якщо вам сподобався цей рецепт, і ви хочете знати, як приготувати Рулька по-польськи в домашніх умовах, дотримуйтесь усім вищевикладеним рекомендаціям. Фото кожного кроку допомагає побачити, як зробити ту чи іншу дію. Рулька по-польськи - простий спосіб для того, щоб не лише порадувати своїх близьких, але і здивувати їх. Сподіваємося, приготування не відняло у вас багато сил, і ви з задоволенням поділіться своїм враженням з іншими користувачами нашого сайту в розділі коментарів. |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 40