Картопляне пюре з гарбузомЧас приготування: 1 ч. 0 хв Рецепт приготування ніжного пюре з картоплі і мускатної гарбуза. Опис приготування: У великій каструлі об'єднати картоплі і гарбуз, залити водою, посолити і накрити кришкою. Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити, поки картопля і гарбуз не будуть легко протикати ножем, близько 20 хвилин. Злити воду в друшляк, повернути картоплю і гарбуз у каструлю. Варити на середньому вогні до повного висихання, від 2 до 3 хвилин. Зняти з вогню. У невеликій каструлі розтопити масло на середньому вогні, додати часник і смажити до появи аромату, близько 2 хвилин. Додати суміш оливкової олії і оцту, довести до кипіння. Залити сумішшю картоплю і гарбуз, приправити сіллю і перцем. Розмішати масу до консистенції пюре і відразу ж подавати. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Картопля/Гарбуз Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Країни Європи/Англійська Дієта: Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 10 Ви не випадково забрели на сторінку, де знаходиться опис того, як готувати Картопляне пюре з гарбузом в домашніх умовах. Хочете спробувати це неповторне блюдо? Тоді вперед! Прослідкуйте, які продукти містить вищеописаний список інгредієнтів, і купіть все потрібне в магазині. Якщо не подобається класичний склад - можете спробувати приготування на свій розсуд, але за відсутності досвіду в кулінарії, краще нічого не міняти. Потім розгляньте рецепт приготування по кроках, вивчаючи фото кожної окремої дії. У вас вийде смачний Картопляне пюре з гарбузом, якщо будете дотримуватися всі описані правила. Вивчивши рецепт, приступайте до справи, але завжди підглядайте в записі, щоб не забути, як зробити той чи інший крок. Тепер ви знаєте, простий спосіб здивувати близьких своїм кулінарним мистецтвом! Але не забувайте враховувати калорійність всіх вхідних у виріб продуктів, щоб уникнути проблем зі здоров'ям і зайвою вагою. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 40