М'ясне рагу з спаржевої квасолеюЧас приготування: 45 хв Ця страва відмінно виручить вас взимку, коли ви і ваші близькі потребують вітамінів, і заощадить вам час - воно одне замінить і тушковане м'ясо, і окреме овочеве блюдо. І, звичайно ж, це дуже смачно. Призначення: На обід Основний інгредієнт: М'ясо/Овочі/Боби/Квасоля Блюдо: Гарячі страви/Рагу Географія кухні: Північна і Південна Америка/Канадська Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-5 Як приготувати М'ясне рагу з спаржевої квасолею М'ясо помити, порізати на досить великі шматки і обсмажити в глибокій сковорідці з двох сторін на жиру до придбання рум'яної скоринки В ту ж сковорідку висипати подрібнену квасоля (2-3 см) і цибулю кільцями. Все посолити, поперчити, присмачити улюбленими спеціями, перемішати і тушкувати під кришкою на слабкому вогні не менше 25-30 хвилин. Після закінчення цього терміну блюдо пустить багато соку. Його потрібно ще раз переміщати і залишити на повільному вогні без кришки, щоб пішла зайва волога. Коли рідини не залишиться, потримайте рагу на вогні ще кілька хвилин, постійно перемішуючи лопаткою. Тепер рагу готове. Воно найсмачніше, поки гаряче. Відмінно поєднується з будь-якими кашами та гарнірами з картоплі. М'ясне рагу з спаржевої квасолею - всіма нами улюблене блюдо, яке вражає своєю простотою і смаком. Представлений тут рецепт легко дає зрозуміти, як приготувати М'ясне рагу з спаржевої квасолею в домашніх умовах - все, що вам необхідно це читати опис кожного кроку і стежити за фото. Домашня кулінарія вітає експерименти, і не виключає додавання своїх інгредієнтів в класичний склад виготовленого вироби. Сподіваємося, приготування доставило вам задоволення, а неповторний смак страви порадував близьких. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 62