М'ясне рагуЧас приготування: 1 ч. 50 хв М'ясне рагу - це досить універсальне блюдо. Його можна приготувати з будь-якими овочами та різноманітними спеціями, а також подавати окремо або з улюбленим гарніром. Опис приготування: М'ясне рагу - вельми універсальне блюдо, адже його можна подавати з будь-якими гарнірами. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: М'ясо Блюдо: Гарячі страви/Рагу Інгредієнти:
Кількість порцій: 6-8 Як приготувати М'ясне рагу 1. Рецепт приготування м'ясного рагу досить простий. Для початку необхідно вимити, просушити і нарізати невеликими шматочками м'ясо (в даному випадку використовується яловичина). 2. У сотейник налити трохи олії і відправити туди м'ясо. Обсмажити до появи скоринки. 3. Тим часом можна очистити і нарізати невеликими півкільцями цибулини. 4. Морква вимити, просушити і очистити. Нарізати невеликими брусочками. 5. Часник очистити і подрібнити (можна натерти на тертці або вичавити через прес). 6. До обсмаженого м'яса додати овочі і смажити ще близько 5-7 хвилин, періодично помішуючи. 7. За цей час гриби (в даному випадку печериці, але можуть бути й інші) вимити й нарізати невеликими шматочками. 8. Відправити гриби до м'яса і смажити близько 10 хвилин. 9. Тепер можна додати в сотейник томатну пасту. Посолити і поперчити за смаком, додати паприку і при бажанні гострий перець. Влити близько 100 мілілітрів води, довести до кипіння і накрити кришкою. Готується м'ясне рагу в домашніх умовах на мінімальному вогні близько 90 хвилин. Потім страву можна подавати до столу з улюбленим гарніром. Всі ви, напевно, думаєте, що кулінарія - це справа професіоналів. Спробуємо вам допомогти повірити у свої здібності і навчитися готувати смачні страви не гірше досвідчених кухарів. Хочете зрозуміти, як приготувати М'ясне рагу вдома? Перед вами простий рецепт приготування, що супроводжує послідовним описом кожного кроку з фото. Радимо для початку вивчити склад майбутнього кулінарного витвору. Це класичний варіант добірки продуктів, однак, ви з легкістю можете винайти, як зробити смачний М'ясне рагу, додавши або забравши той чи інший інгредієнт. У вас вийде свій власний домашній рецепт. Але не забувайте і про своє здоров'я: ваша їжа не повинна містити зайві калорії, тому завжди підраховуйте калорійність окремих продуктів, і тоді приготування улюблених ваших страв не тільки вгамує голод, але і принесе користь! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 46