Макарони по-східномуЧас приготування: 40 хв Рецепт приготування макаронів по-східному. Просте в приготуванні і дуже смачне блюдо - макарони по-східному. Опис приготування: Для приготування макаронів по-східному використовуються такі інгредієнти як: свинячий і яловичий фарш, спагетті або макарони, картопля і томатна паста. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Макарони Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 3 Як приготувати Макарони по-східному 1. У посуді (бажано має бути товсте дно), в рослинній олії, обсмажуємо фарш. Тепер, коли буде фарш готовий, додамо томатну пасту, спеції, можна додавати сюди цибулю і часник. Потім знімаємо з вогню фарш і укладаємо на тарілку. 2. Макарони (спагеті) варимо до готовності. 3. Промиваємо картоплю, потім його очищаємо від шкірки і нарізаємо пластинками, кладемо в посуд, в якій ми обсмажували фарш. Картопля має закрити дно. 4. На картоплю укладаємо спочатку фарш, потім макарони (спагеті). Шари повинні починатися і закінчуватися фаршем. 5. Кришкою закриваємо посуд. Сковорода чи каструля повинні бути щільно закритими. Кришку не відкриваємо і не розмішуємо! Хвилин 20 тушкуємо, вогонь невеликий. 6. Готові «Макарони по-східному» добре розмішуємо. Щоб страва була гарним, картопля не перемішуємо. «Макарони по-східному» готові. Приємного вам апетиту. Макарони по-східному - всіма нами улюблене блюдо, яке вражає своєю простотою і смаком. Представлений тут рецепт легко дає зрозуміти, як приготувати Макарони по-східному в домашніх умовах - все, що вам необхідно це читати опис кожного кроку і стежити за фото. Домашня кулінарія вітає експерименти, і не виключає додавання своїх інгредієнтів в класичний склад виготовленого вироби. Сподіваємося, приготування доставило вам задоволення, а неповторний смак страви порадував близьких. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 29