Човники з баклажанів з грибамиЧас приготування: 1 ч. 0 хв Якщо вам подобається поєднання баклажанів з грибами - не проходьте повз цього рецепта! Адже виходить дійсно неймовірно смачно! Це баклажани у формі човників, наповнені соковитою начинкою! Опис приготування: Це простий рецепт приготування човників з баклажанів з грибами. Приготувати це блюдо абсолютно нескладно, все що вам потрібно - це: баклажани, цибулю ріпчасту, морква, перець болгарський, печериці, помідори, часник, сир твердий, зелень і спеції. Печериці можна взяти свіжі, хоча зійдуть і заморожені. Удачи в приготуванні! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Баклажан/Гриби/Шампіньйони Блюдо: Гарячі страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Як приготувати Човники з баклажанів з грибами Гриби миємо і ріжемо, потім обсмажуємо в рослинній олії до готовності, сіль за смаком. Баклажани промиваємо під водою, відрізаємо кінчики і розрізаємо навпіл. М'якоть виймаємо. Потім баклажани солимо і даємо їм так постояти 10 хвилин, після чого промиваємо водою, просушують і змащуємо рослинним маслом. Кладемо на деко і відправляємо в духовку на 15 хвилин, температура 220 градусів. Тим часом, обсмажуємо на сковороді дрібно нарізану цибулю і перець болгарський. Потім додаємо порізану кубиками м'якоть баклажанів та томати. Смажимо 5 хвилин, перемішуючи. Спеції за смаком. До овочів додаємо дрібно порізаний часник і зелень, через 1-2 хвилини знімаємо з плити. Овочі з'єднайте з грибами, перемішавши їх. Отриманою начинкою наповнюємо човники з баклажанів, зверху присипавши тертим сиром. Запікаємо ще 15 хвилин, поки не розплавиться сир. Смачного! Напевно ви не просто так забрели на цю сторінку. Ви хочете знати, як приготувати Човники з баклажанів з грибами. Це простий рецепт приготування цієї страви, проте класичний складу зазначених продуктів завжди можна змінити за власним бажанням. Ця страва всіма улюблене, і його приготування принесе домашній затишок і тепло у ваші домівки. Зрозуміти, як зробити Човники з баклажанів з грибами в домашніх умовах, вам допоможе більш ніж докладний опис кожної дії з фото. Якщо вам сподобався рецепт, поставте йому оцінку і напишіть ваш відгук для автора. Візьміть на замітку, що необхідно вважати калорійність кожного виготовленого продукту, і тоді кулінарія стане не просто способом смачно поїсти, але і допоможе піклуватися про вашу фігуру і здоров'я. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 37