Човники з баклажанів з фаршемЧас приготування: 1 ч. 0 хв Дуже смачні човники з баклажанів - одне з моїх найулюбленіших страв! У нашій родині всі люблять баклажани, тому готуємо їх постійно. У цьому рецепті баклажани готуються з начинкою з фаршу. Опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування човників з баклажанів з фаршем. Для приготування використовуйте: баклажани, фарш, помідори, цибуля, твердий сир, часник, рослинне масло, сіль і перець. Для приготування підійде будь фарш, можна яловичий, а можна і свинячий - виходить однаково смачно! Удачи в приготуванні! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: М'ясо/Овочі/Баклажан/Фарш Блюдо: Гарячі страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Як приготувати Човники з баклажанів з фаршем Баклажани миємо й розрізаємо навпіл, м'якоть видаляємо. Половинки солимо і залишаємо на 30 хвилин, потім промиваємо холодною водою. Цибулю і часник дрібно ріжемо. М'якоть баклажана дрібно нарізаємо. Помідори ріжемо невеликими кубиками. Цибулю і часник обсмажити на олії. Додайте фарш і смажте ще 10 хвилин. Потім кладемо помідори і м'якоть баклажанів, сіль і перець за смаком. Всі смажимо 7-8 хвилин. Половинки баклажанів наповніть обсмаженою фаршем. Кладемо половинки у форму для запікання. Зверху присипаємо сиром. Запікати 35 хвилин, температура 180 градусів. Готову страву присипте зеленню. Смачного! Човники з баклажанів з фаршем - всім нам добре знайоме і улюблене блюдо. Давайте разом розглянемо простий, але не менш смачний спосіб його виготовлення. А краще зрозуміти, як приготувати Човники з баклажанів з фаршем в домашніх умовах нам допоможе докладний опис кожної дії з фото. Класичний склад інгредієнтів ви можете змінювати на свій смак, проте не забувайте в такому випадку, враховувати калорійність окремих продуктів, щоб не завдати шкоди здоров'ю й фігурі. Перед нами домашній рецепт приготування страви, тому нам знадобляться тільки прості кухонні прилади та начиння. Сам процес не забере у вас багато часу і сил, якщо будете дотримуватися всіх рекомендацій і порад. Сподіваємося, приготування цієї страви принесе вам багато позитивних емоцій, а кулінарія стане для вас улюбленим заняттям. Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете оцінити його за п'ятибальною шкалою і залишити свій відгук або побажання автору. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 303