Риба, запечена з помідорами і сиромЧас приготування: 1 ч. 0 хв Я дуже люблю запечену рибу. Тому ділюся не раз випробуваним рецептом риби, запеченої з помідорами і сиром. Рибу їсти треба хоча б раз на тиждень, тому раджу запам'ятати хороші рецепти. Опис приготування: У даному рецепті приготування риби, запеченої з сиром і помідорами, я використовував горбушу. Разом неї можна використовувати і скумбрію, і хека і сьомгу. Краще, звичайно, купити філе риби, так як інші частини нам не знадобляться. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Риба і морепродукти Блюдо: Гарячі страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Риба, запечена з помідорами і сиром Промиваємо рибу в холодній воді. Чистимо від луски, відрізаємо плавники і голову, потрошимо. Вийшло філе відокремлюємо від кісток. Робимо розріз по хребту і витягуємо кістки. Розрізаємо філе на кілька шматків, солимо і залишаємо в мисці на 15 хвилин. Ріжемо цибулю і помідори півкільцями. Можна почати нагрівати духовку до 180 градусів. Твердий сир трьом на тертці. Розгортаємо плавлений сирок і теж трьом. Розрізаємо помідори на невеликі часточки і кидаємо в тарілку з плавленим сиром. У цю ж тарілку видавлюємо часник. Готуємо деко. Змащуємо його рослинним маслом і кладемо на нього філе риби. Кладемо на рибу цибулю і залишаємо в духовці, яка вже нагрілася, на 20 хвилин. Поки готується риба, приправимо сирну заправку і гарненько перемішати. Дістаємо рибу і зверху мажемо заправкою. Залишаємо її запікатися ще на 10 хвилин. Витягуємо рибу, посипаємо твердим сиром і залишаємо в духовці ще на 5 хвилин. Даємо страві трохи охолонути і подаємо до столу. Тут представлений класичний рецепт приготування усіма нами улюбленого страви - Риба, запечена з помідорами і сиром. Якщо ви спробуєте виконати всі вище вказані дії і поради, то ви безумовно отримаєте смачний Риба, запечена з помідорами і сиром, приготований в домашніх умовах. А щоб нічого не переплутати під час готування, завжди тримайте перед собою відкритий рецепт і стежте за фото кроками. Ви так само можете поміняти простий склад блюда за своїм смаком, але не забудьте підрахувати калорійність кожного інгредієнта, щоб не нашкодити здоров'ю. Отримавши досвід, як приготувати Риба, запечена з помідорами і сиром у себе вдома, обов'язково діліться своїми враженнями з автором. Сподіваємося, кулінарія буде об'єднувати все більше і більше людей в єдину спільноту! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 311