Різотто з цукініЧас приготування: 20 хв Рецепт приготування смачного італійського страви з рису, кабачків і сиру. Опис приготування: Нарізати кабачок маленькими кубиками. Натерти часник і дрібно порізати цибулю-шалот. Нагріти масло в сковороді, обсмажити часник, цибулю і кабачки, приправити перцем і сіллю. Відварити рис (на повільному вогні) в білому вині, коли вся рідина випаруватися поступово вливати овочевий бульйон. Змішати рис з тертим сиром і овочами. Посолити, поперчити за смаком. Подавати з тонкими скибочками шинки. Призначення: На вечерю Основний інгредієнт: Крупи/Рис Блюдо: Гарячі страви/Різотто Географія кухні: Країни Європи/Італійська Інгредієнти:
Кількість порцій: 2 Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете спробувати зробити його будинку. А краще зрозуміти, як готується Різотто з цукіні, вам покаже конкретний опис кожної дії з фото. Це прекрасне блюдо, яке полюбили мільйони людей. Його приготування досить просте і недороге. Рецепт приготування, представлений на нашому сайті - класичний. Але, мабуть, ви з легкістю зможете внести до складу інгредієнтів свої особисті переваги. Різотто з цукіні - смачний і простий спосіб порадувати ваших близьких і внести свято у ваш домашній затишок. Не забудьте порахувати калорійність отриманого кулінарного виробу, щоб не нашкодити здоров'ю і не набрати вагу. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 40