Жульєн в булціЧас приготування: 45 хв Рецепт приготування жульєну в булці. За даним рецептом жульен, приготований в булці круглого хліба, виходить дуже ароматним і надзвичайно смачним. Опис приготування: Для приготування жульєну використовуються такі інгредієнти як: заморожені гриби, вершкове масло, куряча грудка і твердий сир. Всі інгредієнти помістити в булку хліба, з якої попередньо вибрати всю м'якоть, і запікати в духовці. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Птах/Курка/Куряча грудка Блюдо: Гарячі страви/Жульєн Географія кухні: Країни Європи/Французька Інгредієнти:
Кількість порцій: 2 Як приготувати Жульєн в булці 1. У першу чергу приготуємо всі продукти. Від лушпиння очищаємо ріпчасту цибулю, під проточною водою його промиваємо. Нарізаємо невеликими кубиками філе курячої грудки. Дрібно нарізаємо цибулю і на розігрітій сковороді, на рослинній олії обсмажуємо до прозорості. 2. До цибулі додаємо гриби. Попередньо гриби треба відварити, майже до готовності. На сковороду до цибулі і грибів додаємо нарізані шматочки курки, все добре перемішуємо. 3. В іншій сковороді розтоплюємо вершкове масло. У розтоплене вершкове масло додаємо пшеничне борошно, і інтенсивно все перемішуємо. 4. Додаємо вершки в масло і борошно, до повного зникнення грудочок перемішуємо. З м'ясною начинкою змішуємо соус. 5. Зрізуємо з булки хліба верхівку і м'якоть видаляємо. У булку викладаємо начинку. Натираємо на тертці сир і посипаємо зверху начинки. 6. У попередньо розігріту духовку відправляємо запікатися. Запікаємо поки розплавитися сир. Якщо ви переглядаєте цей фантастичний рецепт, значить, ви розумієте толк в смаку. Прийшла пора довести собі і всім навколо, що ви можете і знаєте як приготувати Жульєн в булці. Для початку прочитайте повний склад продуктів, що входять в рецептуру кулінарного виробу. Тут ви бачите класичний метод, як зробити Жульєн в булці в домашніх умовах. Це найпростіший рецепт приготування цієї страви, доповнений повним описом послідовності дій та фото. Порадуйте близьких своїм кулінарним твором і обов'язково поділіться своїми враженнями з усіма користувачами нашого сайту. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 28